Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Asus, MSI gibi bilindik bir marka tercih ederim. Sorun çıkartmasın yeterli fazla oyun oynamıyorum, sadece akşamları dota oynuyorum. Sorunsuz en az 5 yıl götürecek 50 bin lira civarında bir şey arıyorum.
Bu fiyat aralığında alacağın en iyi laptop arkadaşın önerdiği laptop şu anlık. Cihaz tv incelemesini yaptı, buradan bir bak istersen.

Şu konuya girip duruyorum bir türlü sistem dizemedim. İş güç + spor yüzünden pc işine ara verdim ama hala içimde kasa dizme hevesi var. Gazı veriyorsunuz bana :flaugh:

PC ile ne yapılacağı (oyun, iş vs) ve bütçesini verirseniz yardımcı olabilirim.

Şuan random vereceğim önerişu olur, bazen bu büyük yt kanalları ya da siteler şirtekler vs çok uyguna sınırlı sayıda sistem satar onları da genellikle akbabalar hemen alır çöker sonrada üstüne kar koyup sarı sitede satar fakat üstüne kar koyduğunda bile normalinden uyguna gelebilecek sistemlerdir çoğunlukla. Oradan araştırıp ihtiyaçlarınız dahilinde size uygun sistemler düşürebilirsiniz.

toplayacağınız herhangi bir masaüstü ile benzer güçteki laptop için masaüstünün 2 katı para vermeniz gerekiyor piyasada gördüğüm bu ki laptop çok ses yapıyor.

Bu fiyat aralığında alacağın en iyi laptop arkadaşın önerdiği laptop şu anlık. Cihaz tv incelemesini yaptı, buradan bir bak istersen.
Game garaj ülkenin önde gelen bilgisayar e ticaret sitelerinden. Güvenilir de marka. Laptopa gelecek olursak özelliklerine göre fiyatı güzel. Parça kalitesi falan iyiyse gayet tercih edilebilir. Monster yerine tercih ederim.

Game garaj ülkenin önde gelen bilgisayar e ticaret sitelerinden. Güvenilir de marka. Laptopa gelecek olursak özelliklerine göre fiyatı güzel. Parça kalitesi falan iyiyse gayet tercih edilebilir. Monster yerine tercih ederim.
Monster yıllardır yaptığı reklamların ekmeğini yiyor o yüzden aksesuar bile satıyorlar, hatta masaüstü bilgisayarları bile piyasanın çok üzerinde fiyatlardan insanlara kakalamaya çalışıyorlar. E tabi TV'de reklamlarını gören ebeveynler de bunun gazıyla çocuklarına Monster alıyorlar. Gamegaraj'ın kendi ürünleri de güzeldir fakat son getirdirdikleri Erazer notebooklar zaten Monster'ın taklit ederek bu piyasaya girmesine ilham olmuş bir Alman markasıdır. Kimisi Alman Casper'ı der kimisi Alman Monster'ı der, Kimisi Alman Medion beyaz eşya markasının bilgisayar kısmını Erazer olarak adlandırmışlar köklü firma der, bir diğeri Almanlardan çıktı kanka Lenovo aldı Erazer markasını der, yani piyasada çok fazla bilgi kirliliği var ama kimsenin bu işlerde %100 doğru bilgisi yok fakat sonuç olarak daha iyi donanımı daha uyguna satıyor mu? Evet. Bitti gitti.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık