Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Basketbol Sohbet

Jonah'ı tutamayız muhtemelen. Kalsa önümüzdeki sezon için çok iyi olurdu ama olmadı. Takımın kemiği gitti. Sleva %99 Zalgiris'e gitti. Needham da yolcu. Yerine Badalona'dan Devon geldi. Çok izlediğimi söyleyemem ama bizim maçlarda iyiydi. İstatistiklerine ve maç kesitlerine bakınca Needham'ın birkaç tık üstü olduğunu söyleyebilirim sanırım. Sadece Needham kadar dış atış denemiyor. Daha çok içeriye girmeyi seviyor. Riski azaltıyor ama Needham'ın zaman zaman gelen istikrarsız ama geldiğinde takımı ateşleyen üçlüklerinden yoksun gibi duruyor. Verim olarak Needham'dan daha verimli ancak neredeyse iki kat daha fazla atış denemiş Needham.

Kağıt üzerinde hocanın oyununa çok uyacak gibi duruyor ama bakalım neler olacak.

Morgan da rotasyon içinde takımda tutulmalı. Takımdaki diğer uzunlara göre daha kuvvetli. Tery'i hiç beğenmiyorum. Hiç sert değil. Fenerbahçe maçlarında çok bariz öne çıktı takımın pota altındaki zaafiyetleri. Kaç zamandır bas bas bağırıyor izleyen taraftarlar 3-5 kişi olsak da 5 numara lazım 5 numara lazım diye. Ne Angelo ne Terry aranan profil değildi zaten. İkisini birleştirince bir pivot anca ortaya çıkıyor...

Yerlilerden Yiğit Aslan ve Berk Uğurlu takımda tutulmalı zaten. Aksi düşünülemez ki Türkiye'de bariz bir yerli oyuncu problemi var. Kaliteli yerli oyuncu sayımız kısıtlı. Sezon başlamadan önce Kerem kendini geliştirir ve önümüzdeki sezon daha da iyi olur diye ummuştum ama bir arpa boyu yol alabildiğini düşünmüyorum çocuğun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık