Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Asadora!

Adalar, zenciler, asker kaçakları falan derken konuyu dağıtabildiği kadar dağıtıyor ama böyle olması benim çok hoşuma gidiyor açıkçası.:) Umulmadık şekilde bağlayacak gibi gözüküyor ileride, koşu yapan çocuğun olayında yaptığı gibi. 4 senelik zaman atlamasını beklemiyordum ama doğrusu, sonraki ciltte bu süreçte olan bazı şeyleri geriye dönük gösterir belki.

Billy Bat elbette. Senin?
Urasawa'nın eserleriyle ilgili her yerde gördüğüm bir rivayet var ya ilk hangisini okuduysan ya da izlediysen favorin o olur diye. Benim açımdan doğru valla ilk Monster'ı izledim, sonrasında 20th Century Boys, Yawara, Pluto şeklinde gittim. Bana göre senaryo, karakter gelişimi vs. olarak en başarılı olan Pluto olmasına rağmen en sevdiğim Monster oldu. Bu saydıklarımdan sonra Billy Bat'e başlamıştım ama 30'larda bıraktım, onu daha sonra baştan alacağım. Mimikler, hareketler falan önceki mangaları anımsattığı için ara vermem gerektiğini anladım, biraz uzun bir ara oldu.😄

Urasawa'nın eserleriyle ilgili her yerde gördüğüm bir rivayet var ya ilk hangisini okuduysan ya da izlediysen favorin o olur diye. Benim açımdan doğru valla ilk Monster'ı izledim, sonrasında 20th Century Boys, Yawara, Pluto şeklinde gittim. Bana göre senaryo, karakter gelişimi vs. olarak en başarılı olan Pluto olmasına rağmen en sevdiğim Monster oldu. Bu saydıklarımdan sonra Billy Bat'e başlamıştım ama 30'larda bıraktım, onu daha sonra baştan alacağım. Mimikler, hareketler falan önceki mangaları anımsattığı için ara vermem gerektiğini anladım, biraz uzun bir ara oldu.😄
Ben de ilk Monster'ı izledim, o da çok iyiydi elbette. Ben de 20th Century'yi yarıda bıraktım diye hatırlıyorum 130'larda falan herhâlde. Annemin bir tişörtü var, o serideki el sembolünden var. Sürekli aklımda ama devam etmiyorum, seninkinden de uzun bir ara. :oleyo2:

Yawara bende hiç yok.

Pluto çok iyi iş, çok derli toplu. Dediğin konularda oldukça başarılı.

Billy Bat gelmiş geçmiş en iyi iş falan. Devam et mutlaka, hatta baştan başla derim.

Urasawa bir zamanlar Cem Yılmaz'a söylenen, hep aynı kişilerle film çekiyorsunuz eleştirisinin ağa babası muhtemelen. Hep aynı karakterlerle seri yazıyor. :oleyo2:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık