Zamanında bir Fatih pozu attığım oldu foruma yoğun ısrar üzerineGerçekte bu role en uygun kişi @carpe d. em dir yan profil atsın bir bak sende xd
Gül yerine tadelle kullanmıştım gerçi yakında bir o var kırmızı diye ama olsun.
Zamanında bir Fatih pozu attığım oldu foruma yoğun ısrar üzerineGerçekte bu role en uygun kişi @carpe d. em dir yan profil atsın bir bak sende xd
Temeli Hacı Dede olan her şeyi oynayabilirsin, sıkıntı yok.Zamanında bir Fatih pozu attığım oldu foruma yoğun ısrar üzerine
Gül yerine tadelle kullanmıştım gerçi yakında bir o var kırmızı diye ama olsun.
Kwjxjwjxnsndn@King of the Hell valorant oynuyor diye yorumladım videoyu![]()
Kahkaha attım ultiye verdikleri ismeCS oynarken dönerek vurmak. Sonraki dönemlerde hile açmak için kullanıldı. ''Mevlana açmak'' şeklinde.
Elindeki silahlar desert eagle sanırım, yuh. Yönetmenlik faciası yaşanmış.CS oynarken dönerek vurmak. Sonraki dönemlerde hile açmak için kullanıldı. ''Mevlana açmak'' şeklinde.
Bizdekilerin kurgusu ve geçiş hızı sorunlu ya yoksa arrowun etrafında her taraftan seken ama kendisine değmeyen taramalılarından çok da farkı yok gözümde.Elindeki silahlar desert eagle sanırım, yuh. Yönetmenlik faciası yaşanmış.![]()
O adam diziden sonra Bilge Adam Reis ekolünün ilk gelen isimlerine dönüşmüştü ve bu tip olaylar sık oluyordu.Maraz Ali, en son Rıfkı'yı soranların anasına küfrediyordu.![]()