Nefertari Vivi 7 Haz 2018 #3 İlk yorumu ben yapayım.^^ Shanks’ı görecek olmak müthiş <3 Shanks kötülerle iş birliği yapmıyor umarım. Son düzenleme: 7 Haz 2018
İlk yorumu ben yapayım.^^ Shanks’ı görecek olmak müthiş <3 Shanks kötülerle iş birliği yapmıyor umarım.
Leffwn 7 Haz 2018 #4 Ağzım açık kaldım. Shanks konuşması umarım çıkar. Westworld bugün beni üzdü, Shanks olayı toparlasın bari. "Mama and Kaido are talking on the phone" kısmı neden bilmiyorum komik geldi.
Ağzım açık kaldım. Shanks konuşması umarım çıkar. Westworld bugün beni üzdü, Shanks olayı toparlasın bari. "Mama and Kaido are talking on the phone" kısmı neden bilmiyorum komik geldi.
ray-san 7 Haz 2018 #8 Zamaninda her delikten yonko cikaran sahte spoilerlar vardi. Ciddi ciddi gercek oldu sonunda! Cok cok cok efsane arc basladi hayirli ugurlu olsun
Zamaninda her delikten yonko cikaran sahte spoilerlar vardi. Ciddi ciddi gercek oldu sonunda! Cok cok cok efsane arc basladi hayirli ugurlu olsun
justahuman 7 Haz 2018 #10 Nefertari Vivi dedi ki: İlk yorumu ben yapayım.^^ Shanks’ı görecek olmak müthiş <3 Shanks kötülerle iş birliği yapmıyor umarım. Genişletmek için tıkla ... Shanks mi Spoiler fake çıkarsa banlanmanı talep edeceğim : o)
Nefertari Vivi dedi ki: İlk yorumu ben yapayım.^^ Shanks’ı görecek olmak müthiş <3 Shanks kötülerle iş birliği yapmıyor umarım. Genişletmek için tıkla ... Shanks mi Spoiler fake çıkarsa banlanmanı talep edeceğim : o)