amaneden 19 Tem 2017 #2 İlk mesaj Vay be ilk defa ilk mesaj atmayı denedim, ilk defa ilk mesaj atmış oldum. Mamba Mentality. Bölüm ilgimi çekmedi pek. RIP Opera. He bir de beni merak ettiren şey BM ruh çektikten sonra gelen siyah şeyler.
İlk mesaj Vay be ilk defa ilk mesaj atmayı denedim, ilk defa ilk mesaj atmış oldum. Mamba Mentality. Bölüm ilgimi çekmedi pek. RIP Opera. He bir de beni merak ettiren şey BM ruh çektikten sonra gelen siyah şeyler.
Orcunyus 19 Tem 2017 #5 Daha değişik şeyler olmasını bekliyordum. Bm'nin düşmeyeceği %100 garantilendi diyebiliriz. Anlaşılan ilerleyen yıllarda türlü türlü entrikalar sonucu BM'nin düşüşünü göreceğiz. Pudding adeta bir Brütüs rolü üstlenebilir.
Daha değişik şeyler olmasını bekliyordum. Bm'nin düşmeyeceği %100 garantilendi diyebiliriz. Anlaşılan ilerleyen yıllarda türlü türlü entrikalar sonucu BM'nin düşüşünü göreceğiz. Pudding adeta bir Brütüs rolü üstlenebilir.
Orcunyus 19 Tem 2017 #7 ch3rl0b11n dedi ki: Kesin biri gelecek. Başka çare kalmadı artık. Genişletmek için tıkla ... Şu noktada kimse gelmeden kaçmayı başarmaları bizimkilerin gelecek vaad ettiğini gösterir tekrar. Luffy'den BM'ye hasar vermesini beklemiyorum ama tayfanın kendini dd koruyabilmesi lazım. Hasar çıkartma ama hasar alma da...
ch3rl0b11n dedi ki: Kesin biri gelecek. Başka çare kalmadı artık. Genişletmek için tıkla ... Şu noktada kimse gelmeden kaçmayı başarmaları bizimkilerin gelecek vaad ettiğini gösterir tekrar. Luffy'den BM'ye hasar vermesini beklemiyorum ama tayfanın kendini dd koruyabilmesi lazım. Hasar çıkartma ama hasar alma da...
Densetsu no Samurai 19 Tem 2017 #9 DenizinŞövalyesi dedi ki: Big mom uçuyor hemi zeusa binerek vay anasını be kinto un mu la bu Genişletmek için tıkla ... Dragon Ball; Goku
DenizinŞövalyesi dedi ki: Big mom uçuyor hemi zeusa binerek vay anasını be kinto un mu la bu Genişletmek için tıkla ... Dragon Ball; Goku