Hayır la
Nerelere gittin. Ben adamına göre değerlendiririm. Okumamışsın sanırım. Anlatayım. Adamlar dediler ki Cracker'i on bir saatte yardımla yenen Mom'ı yenemez. Ben de elma ile armutu karıştırmayın dedim. Cracker'in bisküvileri normal bisküvi değil. Kırıyorsun, anında bir düzine daha çıkıyor. Onları da kır gene çıkıyor. On bir saatte tek darbe vurabildi Luffy görünen. Sordum Mom'da Cracker gibi yetenek mi var? Yok. Kadın, hantal mı? Evet. Luffy çok hızlı mı? Evet. Mom'ın on bir saat darbe almama ihtimali var mı yahu? Ben güçlü olan her şeyi yapar mantığına karşıyım zaten. Hayır yapamaz. Mom, on bir saat darbe almadan duramaz. Yeteneklere bakar, değerlendirirsin.
Burada yaptığım da budur. Çöp toplatması gücünü düşürmez. Boşuna niye gömdün adamı
Neticede adam tam ısındığı zaman yıkıyormuş. Kale farkı olduğu da söylenmedi. Cracker'de ise çok açık şekilde normal bisküvi olmadığı belliydi mesela.
Dikkat edersen sağlam vursa bile olacakları düşündüm. Ateş, elektrik katkısı olsa bile adamın teke gitmeyeceği belli. Asıl korkunç tarafı kadının fizik gücü. Ateş falan değil. Onlar ekstra. Yani dört yerine üç vuruşta bayıltsa dahi yetersiz. Sen Mom'ı hiç görmeden önce Bege, Mom'ın üç vuruşuna dayanır desen seni tiye alırlardı. Teq atar, o amiral üstü çünkü, o Kaido dengi falan derlerdi.
Zaten birbirimizi kandırmayalım hacı. Mom tek atsaydı ne olacaktı? Allah aşkına dürüst ol. Bu yonkoseviciler çıkıp "Allahüekber wohooo, işte yonko gücü, beş Luffy gelse gene indiremezler bu kadını!!!" demeyecekler miydi? Övmesi kolay hacı. Herkes yapar bunu. Ya eleştirmek? Kim fan oluyor burada. Ben Issho'nun da saldırı gücünün muazzam olmadığını söylüyorum mesela. Sözde biz amiral fanıyız. Ama bu adamlar denklemlerine kafayı takmış, diretiyorlar. Bak bekle gör, Mom'ı daha da çok görsek ve şu şekilde devam etse dahi fikirleri değişmez çoğunun. Kılıf uydururlar. Sonra da objektifmiş gibi dolanırlar.