Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu Sanji'ye yapmasa iyiydi. Olmadı Luffy'i yalandan öldürür gizlilik olayı hala devam etmiş olur. Bunun üzerine bir ihtimal, düğüne gizli baskın için yol olur.

Zeff bu durumdan nasıl kurtulabilir? Luffy'nin Zeff planı olduğunu düşünmüyorum, ileriyi düşünecek kafa yapısına sahip değil pek.

bak şimdi severdim sanji keratasını yakışmadı bu hareketler. lufy craker hıkayesı sadece yarım kalmıs ara vermıs 1 surelıgıne.
big mom un gucude ole hava gunes her yerde deıldır sadece kendı adasındakı ruh la canlandırdıgı gunes, bulut vb seylerdır kısıtlıdır yani...

Linlin net inmez. Her bölüm bunu gösterircesine çıkıyor adeta. Bu bölümde öyle olacak gibi.

Minklerle az buçuk toparladıydı ama yine kötüye gitmeye başladı hikaye. Sanji eğer cidden o sözleri söylediyse ve yine aynı şeyler olacaksa yazıklar olsun Oda-sama. Bari şu bölümleri 20 sayfa yap. Zaten olanı değiştirip çiziyon. En azından Linlin inmeyecekse peki kim inecek heyecanı var. Buradanda oda'yı takdir ediyorum.

En iyisi Sanji'yi bayıltıp çuvala koyup kaçırsınlar. Öteki türlü kimin ineceği belli değil. Ya da Linlin ile anlaşıp Kaido'ya dalsınlar. Şöyle güzel bir Linlin vs Kaido görelim rüyalarda:D

Bu bölümler Bm'nin luffy'i ölçme bölümleri gibi zaten. Saygı duyulacak biri mi yoksa direk öldürüp geçmelik biri mi onu tartıyor bence.D. ile 3-5 bir şey de BM'den duyarız yüzde 90 bence luffy'e bu kadar takmasının sebebi roger :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık