Brulee Ayna Ayna meyve gücüne sahip
Big Mom Ruh Ruh meyve gücüne sahip
Nami, Brulee'nin elinden kaçmış ama Brulee güçleriyle Carrot'ı yakalamış.
Charlotte Ailesi'nin 10. oğlu ortaya çıkıyor.
Büyük dev bir adam, BM'nin kocasıymış. Ona iki kız verdikten sonra adamdan kurtulmuş.
İki kızı Chiffon ve Lola.
Nami bunu duyunca şok olmuş.
Çikolata Şehri'nde, insanlara altı ayda bir soru sorulurmuş.
Bir gölge, birine sormuş. "Terk-i Diyar ya da Yaşam?"
Birisi "Yaşam"
Gölge ömrünün bir kısmını özümser.
Sahne, Baştan Çıkartıcı Orman"
Luffy, gerçek Nami'yi buluyor. Nami başından geçenleri anlatıyor. Nami, havayı kontrol etme gücü sayesinde Brulee'nin elinden kaçmış.
Carrot, Brulee'ye Elektrik pençesiyle saldırıyor.
Brule, "Yansıma"
Carrot'ın önünde ayna-vari bir şey çıkıyor ve saldırısını önlüyor. Aynanın içinden bir yumruk çıkıyor ve Carrot'ı uçuruyor.
Brulee'nin şeytan meyvesi ayna ayna meyvesi
Brulee "Ayna Dünyası."
Carrot, aynanın içine hapsoluyor.
Brulee "Anne, burada olduğunun çoktandır farkında."
Brulee, ormana kalan hasır şapkaları yakalamasını emrediyor.
Chopper Ramble Ball ile büyüyor.
Brulee "Ne de güzel bir performans! Nadir hayvanları toplayan bir koleksiyoncu olduğu için bu Mom'ın çok hoşuna gidecek."
Sahne Luffy'e dönüyor.
Koca suratlı adama göre, Big Mom ruh ruh meyvesini yemiş ve insanların ruhlarını kontrol edebiliyor. Ruhları dağıttığında, her tür şey kişilik kazanıyormuş.
Koca suratlı adam eskiden Big Mom'ın kocasıymış. İki kız doğduğunda, Big Mom ondan kurtulmuş. Big Mom'ın onuncu oğlu Cracker, arkasında beliriyor. Koca suratlı adam aslında dev değilmiş. Cracker, düşmanlara bilgi verdiği için onu azarlıyor.
Koca suratlı adam "Chiffon'la buluşayım. Evlendiğini duydum. Onu tebrik etmek istiyorum. LinLin'le konuşmama izin ver. Lola'nın evinden kaçtığını duydum. ikisi de benim yeri doldurulamaz ailem!
Nami, "Lola?"