Aynen öyle diyor.Birebirde her zaman Kaido kazanır mı diyor?
cnet128 adlı kullanıcı daha da iyi bir çeviri yapıyor. O da şöyle demiş.
"None can doubt that in a one-on-one fight, Kaidou will always be the victor."
Aynı anlama geliyor.
Aynen öyle diyor.Birebirde her zaman Kaido kazanır mı diyor?
Big Mom: Hala ayağa kalkabiliyorsun ha Garp'ın torunu??Luffy varya çok pis girişecek bu sefer. Ennies lobbynim halt edeceği bir arc izleyeceğimizi düşünüyorum. Ne epic olur ve. Bu kediyle Pekomsta gelir belki. Law'da var zaten öfff...
Daha efsaneymiş yav o zaman bu söz.Aynen öyle diyor.
Aynı anlama geliyor.
Bence de.Daha efsaneymiş yav o zaman bu söz.
Kaido o zaman her türlü en güçlü kişi olduğu kesinleşti.Aynen öyle diyor.
Aynı anlama geliyor.
Oda çıkıp dese Kaido şu an One Piece dünyasının en güçlü adamı diye, inanmazlar. Mırın kırın ederler. Şu an dedi, derler. Bir şey bulurlar.Kaido o zaman her türlü en güçlü kişi olduğu kesinleşti.
Sanji, ah Sanji...
Belkide şaraplaşmışlardır da oda belli etmiyordur. Her biri 2 yıl bekledi al bi de yıllanmış şarap ! Bu tayfa bi daha eğitime giremeyeceğine ve gökten inen p.uplarında odanın tarzı olmadığına göre yonkou ile vs de luffy raeyligh bana g5 öğretmişti bekle az seni döveyim derse şaşırmamŞu anlık bizimkiler tirbüşonlar. Yonkoular ise yıllanmış şaraplar. Henüz bu şarapları açacak tirbüşon prestijine erişemedikleri için, şaraplar peşlerine düşmediler. Yarın öbür gün bizimkiler de şaraplaşırsa işler değişir.
Dedi zaten en güçlü diye ama yaratıkmış muhabbetleri döndü. Bilinen muhabbeti döndü. Kılıf bulmaya adam çok buradaOda çıkıp dese Kaido şu an One Piece dünyasının en güçlü adamı diye, inanmazlar. Mırın kırın ederler. Şu an dedi, derler. Bir şey bulurlar.
Aslında şaraplar yıllandı da bunu henüz bir gurme kontrol etmedi. Yakında ilk elden tadacaklar şarabı.Belkide şaraplaşmışlardır da oda belli etmiyordur. Her biri 2 yıl bekledi al bi de yıllanmış şarap ! Bu tayfa bi daha eğitime giremeyeceğine ve gökten inen p.uplarında odanın tarzı olmadığına göre yonkou ile vs de luffy raeyligh bana g5 öğretmişti bekle az seni döveyim derse şaşırmam
Aynen öyle oldu. Ben direk röportaj falan verse manasında demiştim.Dedi zaten en güçlü diye ama yaratıkmış muhabbetleri döndü. Bilinen muhabbeti döndü. Kılıf bulmaya adam çok burada