Jazz Lambası 8 Eki 2014 #2 Sesli küfrettim. Law bir Dİ mi şimdi? Ya ne alaka arkadaşlar bi dakika? Şu bölüm çıkaydı keşke.
Teach 8 Eki 2014 #4 BolD dedi ki: Law'ın D çıkması şaşırtmadı önüne gelen D çıkıyor zaten artık. Genişletmek için tıkla ... Seride 8 tane d. gözükmüş 4 ü ölü zati
BolD dedi ki: Law'ın D çıkması şaşırtmadı önüne gelen D çıkıyor zaten artık. Genişletmek için tıkla ... Seride 8 tane d. gözükmüş 4 ü ölü zati
ezell 8 Eki 2014 #5 10 numara bir flaş back geldi law da D çıktı corazon da konuşuyor. Tayfasına karşı niye numara yapıyor onu anlamış değilim. Dof'un da açıklı bi geçmişi varmış ve law la bayağı ilgilenmiş kitaplar falan . Kilit nokta corazon'u niye öldürdü.
10 numara bir flaş back geldi law da D çıktı corazon da konuşuyor. Tayfasına karşı niye numara yapıyor onu anlamış değilim. Dof'un da açıklı bi geçmişi varmış ve law la bayağı ilgilenmiş kitaplar falan . Kilit nokta corazon'u niye öldürdü.
ezell 8 Eki 2014 #6 Adamın tayfa harbiden süper ya korsanlar kralı olacak adam boşuna demiyor tayfası
sir.crocodile 8 Eki 2014 #7 Op un gelmis gecmis en iyi fb lerini okuyoruz.Law a olan hayranligim gitgide artiyor.
Akagami Shanks 8 Eki 2014 #8 Önüne gelen d oluyor bununda h.haki gibi suyu çıktı.Madem sende d ydin neden d iradesine bırakıyorum diye artislik yapıyon.
Önüne gelen d oluyor bununda h.haki gibi suyu çıktı.Madem sende d ydin neden d iradesine bırakıyorum diye artislik yapıyon.
Akagami Shanks 8 Eki 2014 #10 Tensei dedi ki: Önüne gelene Kral haki ve D. dağıtmalar olmuyor :/ Olmadı :W Sevmedim. Genişletmek için tıkla ... Önce ben söyledim
Tensei dedi ki: Önüne gelene Kral haki ve D. dağıtmalar olmuyor :/ Olmadı :W Sevmedim. Genişletmek için tıkla ... Önce ben söyledim