Abi simdi adam amiralFujitora burda neyi kasdediyor. Burası tartışıldı mı tam hatırlamıyorum. Mihawk vs Vista olayındaki gibi bir sonuç çıkarabilirmiyiz burdan(Bu dövüşü burada bırakalım diyorlardı.).
![]()
Kör olmaya göre birsey yok ki xD aurasini hissetmiştirAdam kör la, Nasıl tanısın luffy'yi![]()
Belki Tarkan filmindeki kör dayı gibidir, kulakları ile görüyordurAdam kör la, Nasıl tanısın luffy'yi![]()
TAbii canım sonucta bu adam degisik kültürlerden almiyor mu bazı seyleri. Bunu da bizim kültürden almiştirBelki Tarkan filmindeki kör dayı gibidir, kulakları ile görüyordurhakket öyle bir karakter vardı
![]()
Ben Fujitora'dan baya sağlam bir kenbunshoku bekliyorum kör olduğundan dolayı.Yoksa çok zorAdam kör la, Nasıl tanısın luffy'yi![]()
Amiral olmus o kadar da bilsin artikAura'nın luffy'ye ait olduğunu nereden bilecek adam.Veya diğerlerine.
Chin Jao'ya bir sürü mantıklı sebep bulunabilir. Örneğin Garp'a büyük bir nefret duyan adam onun ailesini de baştan aşağı bilebilir. Üstelik adam kör değil.
Ama Fuji kör ve daha önce Luffy ile karşılaşmamış bir adam. Orada yaptığı şey kimliğini gizlemek. Luffy'yi sezer ama onun luffy olduğunu sezemez. Üstelik saldırmama zorunluluğu da yok. Gazino'da koca bir delik açtı, arada Luffy'ye de saldırabilme imkanı varken kenara çekil genç adam dedi. Yani Luffy'yi tanıması imkansızdı orada.