hdbfresh 31 Ağu 2014 #1 Başlık: "Ürpertici Geçmiş! Dressrosa'nın Sırrı" Manga: 727 Yeni Karakterler: Meadows Bölüm Yönetmeni: Yoshihiro Ueda Animasyon Yönetmeni: Masahiro Shimanuki Yayın Saati: 09:30 JP / 03:30 TR
Başlık: "Ürpertici Geçmiş! Dressrosa'nın Sırrı" Manga: 727 Yeni Karakterler: Meadows Bölüm Yönetmeni: Yoshihiro Ueda Animasyon Yönetmeni: Masahiro Shimanuki Yayın Saati: 09:30 JP / 03:30 TR
sorumsuzca 31 Ağu 2014 #7 Neden bunu da hxh gibi durdurmuyolar. Bu toei iyice zıvanadan çıktı. Bölüme filler desen de oluyor manga bölümü desende. Önceden ya bölüm tam filler olurdu ya da tam mangaya sadık.
Neden bunu da hxh gibi durdurmuyolar. Bu toei iyice zıvanadan çıktı. Bölüme filler desen de oluyor manga bölümü desende. Önceden ya bölüm tam filler olurdu ya da tam mangaya sadık.
Borsalino Kizaru 1 Eyl 2014 #8 bölüm zaten mangadada böyleydi aksiyonu falan yoktu animeciler filler falanda koymamış pek, ben beğendim baya iyiydi
bölüm zaten mangadada böyleydi aksiyonu falan yoktu animeciler filler falanda koymamış pek, ben beğendim baya iyiydi