Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası: Şampiyon İspanya

Sizin istediğiniz meblağa çıkamaz zaten Dortmund, Maatsen istiyorlardı, Aston Villa 40 verip aldı, siz de tahminen o civarda istediğiniz için vermezler.
Vermesinler bizim işimize gelir zaten şuan, Ferdi bu turnuva sonrası bu paraları edeceğini gösterdi. Sadece Türkler değil yabancılar bile turnuvanın en iyi sol beki diyor. Ferdi artık piyasasını yaptı, sakatlık dışında performansı düşecek bir oyuncu da değil.

Mourinho da zaten kadroyu koruma olayından bahsetti. Olası şampiyonlar liginde benzer performansına rekor transfer yapabilir sezon sonu. Elde satılacak başka oyuncular da var. En basitinden aynı mevki Jayden'a 30 M falan konuşuluyordu Napoli tarafından. Para sıkıntısı varsa ilk öncelik onun satılması olmalı ki şuan böyle bir sorun da yok deniyor...
 
Sosyal medyada tarihin en kötü Hollanda takımına elendik yazanlar Hollanda finale kalınca veya şampiyon olunca ne yazacaklar özellikle takip edeceğim. İngiltere'yi bence net eleyecekler, finalde ne olur bilinmez. Hollanda şampiyon olursa çok komik olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık