Bir iddia attın ortaya ama hatalıydı. Yanlış bilgi vardı. İlk 300 bölüm Nami böyle davranamadı muhabbeti yaptın oysaki yaptığının sahnelerini attım. Benim fikrimi sormana gerek yok. Fikrinin yanlış olduğunu düşünüyorsam cevap veririm. Ve hatalı bomboş bir mesaj olduğunu gördüğümden doğrusunu gösterdim.
Senden zaten pek haz etmiyorum çünkü üslubunu sevmiyorum o yüzden genelde mesajlarını görmezden gelirim. Ama bu iddiayı çürütmek durumundaydım ve önüne sahneleri attım. Şimdi hala yanlışını göre göre yazmaya devam edebilirsin.
Gemide savaş içinde olmayan, savaşla hiçbir alakası olmadan tamamen goygoy için yapılmış olan şeyler.
Mesela luffy crocoya su tükürürken, nami suya sahip çıkalım çok su harcama mi demeliydi?
Yangın çıkıyor yıldırımdan dolayı, luffye fırça atiyor oda boyun büküyor yok canım ne olmaliydi?
Onun yerine diken adam işkence yapıp zevk alarak hepsini oldurmeliydi.
Benim neyimi sevip sevmediğin umrumda değil, sen umrumda değilsin seni sadece luffy luffy luffy diye sayiklayan bir yan char olarak görüyorum.
Mangadaki bartelemoe bile senden daha samimi geliyor gerçek bir insan olmadığı halde.
Kiyas bilmiyorsun, o yüzden sahne atmaya devam edebilirsin.
Nikanin ele geçirmiş olduğu, maymun luffy bedeninin en büyük düşmanı olan İmu önünde hakarete uğraması seride komedi öğesi falan değil.