Ya bu Brook, öldükten sonra hafızasınıda kaybetti olaylar gerçekleşince hatırlıyor yada kızı-torunu değil. Bunca zamandır kızın-torunun olduğundan bahsetmemek , neden ? Ula o kadar anımsadığın fazla gelişmiş hamsi daha mı önemli kızından. Abi ya bu Japon'lar böyle biz anlamıyoruz yada bu adam şapkadan tavşan çıkararak şaşırttığını zannediyor. Hadi Sanji'nin aile meselesi anlaşılırda , bu nedir aga ?Evet Gunko muz Brook un kızı ...Salak salak Kilot takıntısı detayından zaten anlamamız gerekirdi![]()
Ağa 50 yıl oldu,nasıl tak diye hatırlasın?Brook şuan 93 yaşında.Gunko'yu kendisi bağlıyken hafiften hatırlıyordu sanki.Ya bu Brook, öldükten sonra hafızasınıda kaybetti olaylar gerçekleşince hatırlıyor yada kızı-torunu değil. Bunca zamandır kızın-torunun olduğundan bahsetmemek , neden ? Ula o kadar anımsadığın fazla gelişmiş hamsi daha mı önemli kızından. Abi ya bu Japon'lar böyle biz anlamıyoruz yada bu adam şapkadan tavşan çıkararak şaşırttığını zannediyor. Hadi Sanji'nin aile meselesi anlaşılırda , bu nedir aga ?
Hikaye, büyüdük diye mi böyle saçmalaşıyor yoksa hep mi böyleydi anlayamadım. Seri , daha fazla çöpleşmeden toparlar inşallah.
Yav çocuk marketten aldığın bir şey değilki.Dünyaya gelene kadar geçirilen bir süre var. Anılarda görüyoruz ki belli bir yaşa kadarda beraberler. Evlat , çocuk unutulur mu ? Çocukluk arkadaşı değil ki bu. Ben Gunko'yu tanısın demiyorum zaten. Bunca zaman ailen , çocuğun olduğundan neden bahsetmedin. Güvertede Laboon diye iç geçirirken hiç aklına gelmemesi hayret.Ağa 50 yıl oldu,nasıl tak diye hatırlasın?Brook şuan 93 yaşında.Gunko'yu kendisi bağlıyken hafiften hatırlıyordu sanki.
Eğer kızı/torunuysa tabi.
Bence brook kralı koruyan askeri birliğin başı.Ama prensesle ilişkileri oluyor yasaklı bir şekilde.Baba diyerek ağlayan gunko değil, gunkonun annesi çıkacak(prenses krala yalvarıyor brook için?).Brookun kızı gunko, prensesle olan çocukları.Ama kral brooku affedemiyor ve krallıktan atmak zorunda kalıyor.Belkide o prenses bir kutsalla evlenecekti ?.Brook küçük gunkoya "Aslında benim hayalimde korsan olmaktı" diyerek gunkonun gönlünü rahatlatmaya çalışıyor.Brook yıllar önce Krallığına saldıran Kutsal zirzopların kızını öldürdüğünü düşünür. Kızını son gördüğünde üzerinde bir t-shirt ve donu vardır. Daha sonra gördüğü tüm kadınların donunu görmek istemesi acaba kızım mı ? soruna cevap aramasıdır. Aslında Brook sapık değil sadece kızını kaybetmiş bir babadır. Bu durumu tayfa dahil kimseye anlatmamasının sebebi ise kralı için kızını evde hanımı ile bırakıp gitmesi. Pişmanlıklarla dolu ölümsüz hayat acılar ve trajedi. Kızı acaba Brook'u affedecek mi?