Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 75.0%
  • Orta

Kullanılan: 12 15.8%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    76
Tanrı Vadisi zamanı yani ta 38 yıl önce karar vermiş devleri askeri yapmaya ama bak şu işe tam bizim tayfa Elbaf'a geldiğinde harekete geçmeye karar verdi. Harald'dan ikinci bir Oden seviyesinde rezalet retcon bekliyorum. Harald nasıl iyi adam varya üf diyecek tayfanın hepsi ama biz boş boş bakacaz panellere ve Harald sayesinde Imu zamanında ele geçirememiş olacak Elbaf'ı kesin.

Belki de Loki ve şu kafasında kılıç olan dev sayesindedir ama o zaman Shanks'tan bir yamuk görmemiz gerekir, olasılıklar çok. Ben hala Gorosei'nin odasındaki kapşonlunun Kranks değil Shanks olduğunu düşünüyorum. Belki de Shanks Kutsallarla Loki'yi hapsedip imparator olarak onlar adına denizlerdeki dengeyi devam ettirme sözü verdi. Yonko 6 sene önce olmuştu, Loki'nin zincire vurulmasının zamanına denk geliyor tam. Adama sorarlar ama Nika meyvesini çaldıktan sonra bu adama nasıl güvendiniz diye, sonuçta Who's Who meyveyi Shanks'ın çaldığını biliyordu ve üstüne hükümet tarafından esir de alınmıştı. Sorgulandığında söylemiştir Shanks'ın çaldığını. Belki de buraya bir retcon gelecek bakalım ya.

Olaylar iyice karıştı ama çokta gaza gelmemek lazım. Odanın uzmanlık alanı olayları en pik noktasına kadar güzel güzel getirip hevesimizi kursağımızda bırakmak.

Onun dışında bölüm fena değildi bence. Kaido ve Bigmom devre dışı kaldı gibi ama Beyazsakalın düştüğünü sanmıyorum. Dağ devrildi üstüne. Marineford'daki Sakazuki gibi yerin dibinden çıkıp olaya dahil olacaktır bir sonraki bölümün yarısında yada ondan sonraki bölümde. Xebec'i yenmeye dahil olmayacak gibi ama Xebec yenildikten sonra ortada hala Imu tehlikesi var. Onu yenebilmek için adayı yok edecek bir deprem saldırısı yapmış olabilir.

Tanrı Vadisi zamanı yani ta 38 yıl önce karar vermiş devleri askeri yapmaya ama bak şu işe tam bizim tayfa Elbaf'a geldiğinde harekete geçmeye karar verdi. Harald'dan ikinci bir Oden seviyesinde rezalet retcon bekliyorum. Harald nasıl iyi adam varya üf diyecek tayfanın hepsi ama biz boş boş bakacaz panellere ve Harald sayesinde Imu zamanında ele geçirememiş olacak Elbaf'ı kesin.

Belki de Loki ve şu kafasında kılıç olan dev sayesindedir ama o zaman Shanks'tan bir yamuk görmemiz gerekir, olasılıklar çok. Ben hala Gorosei'nin odasındaki kapşonlunun Kranks değil Shanks olduğunu düşünüyorum. Belki de Shanks Kutsallarla Loki'yi hapsedip imparator olarak onlar adına denizlerdeki dengeyi devam ettirme sözü verdi. Yonko 6 sene önce olmuştu, Loki'nin zincire vurulmasının zamanına denk geliyor tam. Adama sorarlar ama Nika meyvesini çaldıktan sonra bu adama nasıl güvendiniz diye, sonuçta Who's Who meyveyi Shanks'ın çaldığını biliyordu ve üstüne hükümet tarafından esir de alınmıştı. Sorgulandığında söylemiştir Shanks'ın çaldığını. Belki de buraya bir retcon gelecek bakalım ya.

Olaylar iyice karıştı ama çokta gaza gelmemek lazım. Odanın uzmanlık alanı olayları en pik noktasına kadar güzel güzel getirip hevesimizi kursağımızda bırakmak.

Onun dışında bölüm fena değildi bence. Kaido ve Bigmom devre dışı kaldı gibi ama Beyazsakalın düştüğünü sanmıyorum. Dağ devrildi üstüne. Marineford'daki Sakazuki gibi yerin dibinden çıkıp olaya dahil olacaktır bir sonraki bölümün yarısında yada ondan sonraki bölümde. Xebec'i yenmeye dahil olmayacak gibi ama Xebec yenildikten sonra ortada hala Imu tehlikesi var. Onu yenebilmek için adayı yok edecek bir deprem saldırısı yapmış olabilir.
Bir olasılık daha var Shanks Elbafı koruyordu ve bu yüzden kimse ilişemiyordu. Buda demktirki Shanksa birşey oldu ve Imu fırsat bu fırsattır deyip saldırdı.

Bir olasılık daha var Shanks Elbafı koruyordu ve bu yüzden kimse ilişemiyordu. Buda demktirki Shanksa birşey oldu ve Imu fırsat bu fırsattır deyip saldırdı.
Yani Elbaf'ta olmadığına göre Kid'i yendikten sonra ayrıldı adadan ama 7/24 adayı koruduğunu sanmıyorum ben. Öyle bir durum olsa Marineford zamanı yapardı baskınını Imu bence ki Shanks'ın Imu'ya karşı koruyabileceğini de sanmıyorum Elbaf'ı. Shanks'la bir anlaşma yapmış olmaları Elbaf üzerinde daha olası geliyor bana.

Davy veya Joyboy tehdidi yokken Imu'nun devleri canavarlaştırıp bir ordu olarak kullanmak için bir sebebi yoktu muhtemelen. O yüzden Shanks'ı bekçi olarak koydu bence Elbaf'a. Hatta bir olasılık Shanks Gorosei'nin yanına Karasakaldan bahsetmek için gitti, amacı gözleri Luffy'nin üzerinden çekmekti ama artık g5 formunu kazandığında saklayamayacağı bir boyuta ulaştı ve daha fazla Gorosei'nin bekçi köpekliğini yapma numarasına gerek kalmadı ve One Piece'in peşine düşme zamanı geldi. Senaryolar senaryolar, olasılıklar çok fazla bakalım Oda ne yapacak.

Bana göre Rocks halen gizemli bir adam. Tayfası poneglif gibi bilgileri okumaktan aciz ve ne olduğunu bilmedikleri halde Davy ve Joyboy hakkında bilgiye sahip. Hatta ve hatta daha fazlasına sahip. İmu ya sorular sorup cevapsız bırakacak kadar. Bu adam bu kadar bilgiyi nasıl elde etti. Oğlu karasakal da bana kalırsa bu bilgilere sahip ki tüm adımlarını ince ince bu bilgiler ışığında atıyor. Hadi Rocks o zamanlar mevcut davy soydaşları sayesinde bu bilgiler kendisine aktarıldı ve öğrendi diyelim. Teache kim bilgileri verdi ki ilmik ilmik işleyerek geliyor. Acaba bunların bedenlerindeki fiziksel farklılıklık/anormallik içlerindeki ikinci bir kişilik ya da reankerne olmuş kayıp yüzyıl davy mensubu falan mı ?
Ek olarak Dünyanın kralı davy ise joyboy ne ayaktı. Bu joyboy ilk korsan ise Davy’e karşı mu ayaklanıp korsan oldu ya da davy yenildi de imuya karşı mı ayaklanıp korsan oldu. Her arc hiçbir cevap bulamadığımız onca sorular ile finale doğru gidiyoruz.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık