Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 26 38.8%
  • Orta

Kullanılan: 25 37.3%
  • Kötü

Kullanılan: 16 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    67
Xebec Garp'ın da Dünya Hükümetinden nefret ettiğini ve onun da korsan olmasının daha iyi olacağını söylüyor. Harald'ta evet çok büyük organizasyonlar ve içlerinde yozlaşmış kişiler var ama Donanma iyi bir ordu diyor. Garp'ın amacı her zaman masumları korumak olduğu bu şekilde Harald ağzından da dile getirildi. Tüm Denizciler Hükümet köpeği değil. Bunu bir çok sefer dile getiriyor Oda. Vermek istediği mesaj belli.

Korsan adasının mücevheri Shakky'miş ama ben Roger korsanlarının Tanrı Vadisine onun için gittiğini düşünmüyorum. Roger, 39 yıl yani tanrı vadisinden bir yıl önce Yeni Dünya'nın son adası Lodestar'a gitmiş ve bir ada daha olduğunu öğrenmiş, Tanrı Vadisinde ise "Bir yıldır nasıl hissettiğim hakkında fikriniz var mı?" gibi bir şey diyor bence burada Lodestar'a gidişinden bahsediyor Tanrı Vadisinde Lough Tale'e gidebilmek için gerekli bir şey olmalı.

Yamato'nun kapak hikayesindeki mezar kime ait acaba merak ediyorum. Silver Axe veya Shiki olma ihtimali var mı acaba.

Genç Kaido düşündüğümüzden güçlü duruyor. Silver Axe'ı kanlar içinde bırakan hasardan Wb gibi çizik almadan çıkmış.

Küçük katakuri tim burton filmlerinden fırlamış gibi duruyor şirin bayağı.

Ochoku o kadar yüksek itibarlı durmuyor diğerlerinin yanında Teach bunu indirmek için neden Coby'e ihtiyaç duymuş acaba. Captain John ile Shiki daha iyi geldiler gözüme

Bölümün geri kalanı hoştu bence. Bu simplik olayına diğer insanların verdiği gibi bir tepkim yok. God Valley'in Shakky yüzünden çıkması ne hoşuma gitti nede nefret ettim.

Kapak hikayesinde mezarı gösterilen batı mavili karakterin vücudu iz bırakmadan kaybolmuş büyük ihtimalle Moria tarafından alınmıştır Moria'da batı mavidendi acaba bir bağlantı mı var? Diğer tahminim Hanafuda olması ve aslında ölmemiş çıkması. Ulti ve Page One'dan sonra o da Yamato'nun ekibine katılabilir ayrıca Yamato eninde sonunda Wano'yu terk edecek ise yerine birini geçirmesi gerekir bu kişi için 3 olasılık görüyorum, bu batı mavili kahraman, Hanafuda veya King.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık