Korsanlar Kralı Miço Dün 22:33 da #2 Abi her şeyden önce şunu söylemek istiyorum : Roger o senin YENGEN YENGEN
Huzunmoria303 Dün 22:34 da #4 Sengoku yokmuş yani ters köşe oldu ama yani kutsal toprakları yıkmayı yarayacak kilit 2 meyveden biri luffy de diğeri de teach de mi oluyor şimdi yani meyveler onların meyveyse
Sengoku yokmuş yani ters köşe oldu ama yani kutsal toprakları yıkmayı yarayacak kilit 2 meyveden biri luffy de diğeri de teach de mi oluyor şimdi yani meyveler onların meyveyse
palseav Dün 22:34 da #6 Bölüm ortalama üstü seviyede sayılır fakat o kadar denizciler dediler sengoku dediler lan bölümde sengoku bile geçmiyor nerede bu.
Bölüm ortalama üstü seviyede sayılır fakat o kadar denizciler dediler sengoku dediler lan bölümde sengoku bile geçmiyor nerede bu.
Tyler_Durden Dün 22:35 da #7 Xebec geçen bölüm zirveye çıktıktan sonra nasıl daha da yükseğe çıkmayı başarıyor?
Yonkou34 Dün 22:35 da #9 Xebec 2 meyve yiyebiliyor o zaman Karasakal gibi yada Nika olanı kendisine Karanlık olanı Karasakala mı istiyordu anlamadım.
Xebec 2 meyve yiyebiliyor o zaman Karasakal gibi yada Nika olanı kendisine Karanlık olanı Karasakala mı istiyordu anlamadım.