Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb’nin o zamanlar o kadar güçlü olduğunu sanmıyorum. Belki daha meyve bile yememiştir.

Meyve önemli mi bu adamların dünyasında? Roger meyvesiz Wb’yle kapışıyor. Ayrıca 38 yıl önce Wb’de meyve var mı belli değil.
Evet, iyi bir haki ile beraber çok iyi gidiyor. Yanına birde kılıç verdim mi, Kombo:D Sonra Teach gibi yalvarır, Akainu gibi lanetler okursun. Bunları güçlü döneminde yaptığını düşününce baya bir şey olur.:respect:

Son düzenleme:
O taç mücevher saçmalığı işin hikayesi. Genel olarak diyorum. Rocks ve Xebec'in başka amacı vardı. Yoksa Roger ve Garp'ın beraber Xebec'e girmesinin hiçbir mantığı yok. Mücevheri mi paylaşamamışlar?
Xebec dünyanın kralı olmak istiyor olabilir ama Tanrı Vadisinin olayı bu değil. Ha oraya gelmiştir, sonradan Kutsalları Avlıyordur Garp müdahale etmiştir, bunlar başka mevzular. Manga panelleri ortada. 1096. bölümü özetleyeyim;

***Garp diyor ki, Rocks tayfası Taç Mücevheri için Tanrı Vadisine geldi, Roger'ın gideceğini duyunca kendi de adaya gidiyor.
***Bonney'in anası diyor ki, Turnuva ödülleri (şeytan meyvelerinden bahsediyor) kaçışımızın anahtarı olacak, 2 hafta önce burada olacakları sızdırdım diyor.
***Shiki ilk bulan sahibi olur diyor
***BM hepsi benim olacak diyor
***Kaido, senin elinde amaçsız kalır Linlin diyor
***John benim değerli hazinem diyor
***WB o salak Rocks buraya geliş nedenimizi aklından çıkaracak diyor, yani buraya bu adamların mücevher/meyve için geldiği ortada,
***BM, o şeyi tereyağından kıl çeker gibi burnunuzun dibinden alacağım diyor

Sonra Roger'lar geliyor ve Gaban diyor ki, Roger bu sefer ganimet bölüşümünde kaptan olma kozunu kullanmak yok tamam mı, diyor.

Yani, Roger'ın ve Rocks'un oraya ganimet için geldiği belli. Görünene göre WB'nin dediği gibi Rocks kendine hakim olamamış ve kutsalları kesmiş, Garp da kutsalları korumak için Roger'la birlik olmuş.

Wb de deprem meyvesi için xebec in tayfaya katılmış dimi :D en kısa yoldan bu tayfada ele geçiririm diye. Sonra da xebec e ihanet etmiş. Ne gülerim varya . Tanrı vadisi baskını da belki o yüzdendir. Neticede ödül olarak meyveler vardı. Zaten farkındaysanız xebex te karasakal gibi meyvelerin peşindeydi. Karasakalın planı büyük ihtimal xebec ile aynı.
Xebec'in Taç Mücevherinin peşinde olduğu söyleniyor, Teach gibi meyve avcılığı yaptığını hiç sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık