Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 119 91.5%
  • Orta

Kullanılan: 7 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    130
luffy'ler anime zamanı olarakta ilerleseydi daha farklı olbilirdi. Roger kk olduğunda 50'lerindeydi. luffy yarı yaşı olmadan kk olucak.
Olay KK olmak değil, KK zaten bir güç seviyesi deģil, Roger Tanrı Vadisinde 35 yaşında, WB ile kapıştığında 44 yaşında, öldüğünde 53 yaşında. Son 1 bilemedin 2 yıl bu adama KK denmiş, bu dönemde ise hastalıktan kırıliyor, yani KK ilan edildiğinde Yonko gücünde var mı belli değil.

Benim dediğim olay Kklık veya salt Luffy değil. Bak Law a veya Kide daha kaç yaşındalar uyanış açtılar ve Yonko kaptanlarla kapıştılar, ne kadar ödülleri var. Eğitim falan almadan ne seviyeye geldiler.

Bu yüzden Roger Rocks veya geçmişten başkası için hikaye yazılacaksa zaman kavramının bu kadar hızlı olması lazim, yoksa sallamasyon 8 yıl gecti 10 yıl gecti dersen sıvamış olursun. Koskoca 8 yıl geçti diyor yanında 3 kişi var tayfa yok saćmalık. Aynısını Dragon için de yaptı, adam 30 yıl önce başlamış kavgaya eldeki adamlara bak, es kaza Ivankovla Kuma olmasa perişan olurmus suan bile beklentiyi karsilamaktan uzak

Çocuğun gözlerini bağlamışlar, diyorlar ki çocuk görüyor ama gözlerinde hastalık var, o yüzden kapattık, Harald salağı da iyi bari diyor ve Harald ölene kadar 49 yıl boyunca Loki'nin gözleri kapalı, ulan desene senin gözünde ne var, hangi doktor muayene etti, tüm dünyayı istediğin gibi gezebiliyorsun, yok mu bunun çaresi, insan müttefiklerimize soralım, prens bir de bu çocuk, resmen saçmalık.

Corazon Law için gezmedik doktor bırakmamıştı. E. Oda Corazon hikayesinde tekrara düşmemek için mi artık atlamış bu mevzuyu ve her zamanki gibi mantık hatalarıyla batırmış yani.
Bence gozunu halkin kapattigini biliyor

Olay KK olmak değil, KK zaten bir güç seviyesi deģil, Roger Tanrı Vadisinde 35 yaşında, WB ile kapıştığında 44 yaşında, öldüğünde 53 yaşında. Son 1 bilemedin 2 yıl bu adama KK denmiş, bu dönemde ise hastalıktan kırıliyor, yani KK ilan edildiğinde Yonko gücünde var mı belli değil.

Benim dediğim olay Kklık veya salt Luffy değil. Bak Law a veya Kide daha kaç yaşındalar uyanış açtılar ve Yonko kaptanlarla kapıştılar, ne kadar ödülleri var. Eğitim falan almadan ne seviyeye geldiler.

Bu yüzden Roger Rocks veya geçmişten başkası için hikaye yazılacaksa zaman kavramının bu kadar hızlı olması lazim, yoksa sallamasyon 8 yıl gecti 10 yıl gecti dersen sıvamış olursun. Koskoca 8 yıl geçti diyor yanında 3 kişi var tayfa yok saćmalık. Aynısını Dragon için de yaptı, adam 30 yıl önce başlamış kavgaya eldeki adamlara bak, es kaza Ivankovla Kuma olmasa perişan olurmus suan bile beklentiyi karsilamaktan uzak
Shounen serisinde normal durum bu.Genç yaşta bu kadar güçlü olmaları Shounen klasiğidir.

bunun nedeni one piece'in yeni kuşağı da (z, alfa, malfa vb.) seriye çekmeye çalışması. normal bir shonen'de ana karakter ve çevresindekiler de okuyucu kitlesiyle beraber yaşlanması beklenir. ama one piece gibi 15-20 yıl süren manga olunca, 15 yaşında manga okumaya başlayan kişiler şimdi 35 yaşına merdiven dayadı, büyük çoğunluğu manga okumayı bıraktı. zaman zaman yeni kuşağı da seriye çekmek için ana karakteri 15-20 yaş aralığında tutmak zorundalar. eski okuyucuları tavlamak için de yaşça büyük villain, yan karakter eklemeye devam ediyorlar ki, sayıca az olsalar da asıl parayı bu kitleden koparıyorlar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık