Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150: Domi Reversi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 63 60.6%
  • Orta

Kullanılan: 19 18.3%
  • Kötü

Kullanılan: 22 21.2%

• Kullanılan toplam oy
    104
Big Mom ve Kaido iblis olacak gibi. Karşılarında Moria Roger ve Wbnin bedenlerine başka gölgeler ekleyecek sanırım. Luffy Bazılarını Nika yapacak. Bazı kişilere de Moria gölge aktaracak. İmunun bu gücünden sonra Moria baya kilit karakter oldu. Luffy tek başına yenemez gibime geliyor.
İsmi lazım değil. Başka animelerde yapılmışı var. :p

Hakiden ziyade direkt Nikanın etkisi sayesinde kurtulabileceklerini düşünüyorum.
Reversi mantığı ile işlemesini bekliyorum bende. Imu siyah tarafı temsil ediyorsa Luffy de beyaz temsil ediyor. Imu taşları yani etraftaki kişileri siyaha yani kendi safına dahil ettiyse Nika'da tam tersini yapmalı. Muhtemelen de aynı Imu'nun yaptığı gibi yapıp normale çevirecek. Imu gibi kitap çıkaracak tabi bende yaparım diyip yapacak

Reversi mantığı ile işlemesini bekliyorum bende. Imu siyah tarafı temsil ediyorsa Luffy de beyaz temsil ediyor. Imu taşları yani etraftaki kişileri siyaha yani kendi safına dahil ettiyse Nika'da tam tersini yapmalı. Muhtemelen de aynı Imu'nun yaptığı gibi yapıp normale çevirecek. Imu gibi kitap çıkaracak tabi bende yaparım diyip yapacak
Aynen öyle aynı Reversi oyunu gibi

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık