Uzun saçlı bir erkekte olabilir.Bu Gunko nun saçları kısaydı, İm girince uzadı bende İM kesin kadın … Bir de Hunterden iyi araklamış, resmen Chrollanın kitabı @Kuroro konuşsana djdjdjdj
Cavendish'in ikizi gibi bi görüntüsü olsa fena olmaz.Uzun saçlı bir erkekte olabilir.
Kaido,gaban,rayleigh,dragon,shiki,wb gibi.
Kadın olsun ya kdjddjdjdUzun saçlı bir erkekte olabilir.
Kaido,gaban,rayleigh,dragon,shiki,wb gibi.
Chrollo bunları kitaptan masa örtüsü çıkarıp döverdi. Imu büyük balon çıktı.Bu Gunko nun saçları kısaydı, İm girince uzadı bende İM kesin kadın … Bir de Hunterden iyi araklamış, resmen Chrollanın kitabı @Kuroro konuşsana djdjdjdj
İsmi lazım değil. Başka animelerde yapılmışı var.Big Mom ve Kaido iblis olacak gibi. Karşılarında Moria Roger ve Wbnin bedenlerine başka gölgeler ekleyecek sanırım. Luffy Bazılarını Nika yapacak. Bazı kişilere de Moria gölge aktaracak. İmunun bu gücünden sonra Moria baya kilit karakter oldu. Luffy tek başına yenemez gibime geliyor.
Reversi mantığı ile işlemesini bekliyorum bende. Imu siyah tarafı temsil ediyorsa Luffy de beyaz temsil ediyor. Imu taşları yani etraftaki kişileri siyaha yani kendi safına dahil ettiyse Nika'da tam tersini yapmalı. Muhtemelen de aynı Imu'nun yaptığı gibi yapıp normale çevirecek. Imu gibi kitap çıkaracak tabi bende yaparım diyip yapacakHakiden ziyade direkt Nikanın etkisi sayesinde kurtulabileceklerini düşünüyorum.
Aynen öyle aynı Reversi oyunu gibiReversi mantığı ile işlemesini bekliyorum bende. Imu siyah tarafı temsil ediyorsa Luffy de beyaz temsil ediyor. Imu taşları yani etraftaki kişileri siyaha yani kendi safına dahil ettiyse Nika'da tam tersini yapmalı. Muhtemelen de aynı Imu'nun yaptığı gibi yapıp normale çevirecek. Imu gibi kitap çıkaracak tabi bende yaparım diyip yapacak