Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1148 Spoiler Metin ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapak hikâyesi: Yamato, Kawamatsu ile buluşurken Page One ve Ulti, onu gizlice takip ediyor.

- Gunko, Ronia'yı (geçen bölüm tanıtılan kız) uçurumun kıyısına sıkıştırıyor. Devleri, kendilerine biat etmezslere onu öldürmekle tehdit ediyor.

- Robin vs Sommers: Robin ortaya çıkar, Sommers'ın belini kırıp onu uzağa fırlatır. Sommers geri gelir ve Robin'i dikenleriyle öldürmeye kalkışır fakat saldırdığı kişinin yalnızca bir klon olduğunu fark eder. Gerçek Robin, tayfayı kurtarmaya gitmiştir.

- Jarul, Ange'ye çocukların iyiliği adına Mors Okulu'nu yakmasını emreder.

- Sommers gerçek Robin'i takip eder ve onu yakalar, saldırmaya kalkar fakat bir anda Gaban ortaya çıkar ve rahat bir şekilde kolunu keser. Sommers'ın kolu ciddi yaralanmış ve iyileşmiyormuş.

Haftaya ara var.

Kapak Hikayesi
Yamato’nun Yolculuğu, Şeytanın Oğlu – Cilt 33:
'Tanrı tarafından Kamawatsu’ya emanet edilen mektubu Hakumai’ye götürmek üzere yola çıkarken.'
Giriş
Giyon, Ronia’yı bir uçurumun kenarına doğru iter. Bu hamle çocuklar arasında paniği artırır.
Ylva: 'Alt dünya girişinin tam üzerindesin! Geri dön Ronia, bu çok tehlikeli!'
Ama Ronia, sakin ve kararlı bir şekilde diğer çocuklara döner:
Ronia: 'Her şey yolunda! Sorun yok!'
Giyon ve Sommer
Giyon: 'Çocuk hazır. Artık düşmeye hazır.'
Sommer: 'Mükemmel. Tüm Elbaf bu sesi duymalı.'
Sommer: '30 saniye içinde karar vermezseniz… Okulu ve ana kütüphaneyi yerle bir etmeleri için emir vereceğim!'
Mürettebat arasında tartışma başlar.
Birisi: 'O kütüphane binlerce yıllık bilgi barındırıyor!'
Bir diğeri: 'Bunlar çocuk kitapları! Bu çarpıklığı durdurmalıyız!'
Robin aniden Sommer’e saldırır. Bir demet çiçekle onu yere serer. Sommer Robin’i yakalamaya çalışır ama Robin kaçar.
Usopp: 'Robin ne yapıyor?!'
Robin: 'Biliyorum ölümsüzsün… Ama yokluğunda fikirlerin de kaybolur. Ve biz hâlâ bu çocukları kurtarabiliriz!'
Sommer: '10 saniyen kaldı Jarl! Giyon – çocuğun sesini duymasını sağla!'
Giyon: 'Bir şey söyle!'
Ylva’nın Konuşması
Ylva: 'Lord Jarl… okulu seviyorum. Orada birçok arkadaşım var. Kütüphaneyi seviyorum çünkü bize dünyayı, başkalarını, yaşamayı öğretiyor. Bizi birbirimize zarar vermememiz gerektiğini öğretiyor.'
Ylva gözyaşlarıyla devam eder:
'Eğer okul ve kütüphane yok olursa, hayatta kalan tek kişi ben olacağım. Bu çok üzücü olurdu…'
Jarl (sessizce): 'Şanslıydım…'
Sommer: 'Üç… iki… bir…'
Jarl: 'Yakın! Okulu ve kütüphaneyi yakın!'
Tam o anda: Sommer, Robin’i yakalar. Ama Gaban, Sommer’ı göğsünden kılıcıyla biçer. Boynu kopar – bu sefer geri dönmeyecek şekilde.
Gaban (şokla): 'Bu sefer yanlış gitti… Sommer dönmeyecek.'
Son panel: Gaban, öfkeli ve kararlı bir şekilde dik durur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık