Saul bu haldeyken saklanmak mı? Robin-Çoppar ikinize de yazıklar olsun.
Trio hariç umarım şövalyeler öldüresiye döver hasır şapkaları. Kabul edilebilir davranış değil bunların kiMadem gölgenizden korkunuz vardı Korsan olmasaydınız o zaman dostları savaşırken saklanan mugiwara tayfasından olamaz.
Bigmom "Elbaf, Elbaf, Elbaf!!" diyip duruyordu. Normal bi zamanda sadece Katakuriyi gönderseymiş tüm Elbaf'ı tek başına alırmış (Gaban ada'da bulunmuyor varsayın)Bölümü beğenmedim. Gerekçelerim;
Yukardaki yorumlar şahsi fikrim, sizinle aynı fikri paylaşmıyor olabiliriz. Seviyeli tartışmalara açığım.
- Tayfanın stratejik önemi azalıyor. Gemi yapımcısının, rotacının vb. hiçbirinin vasfı yokmuş gibi geliyor. Karakter gelişimleri durdu, tek yaptıkları "Luffy adamdır" demek.
- Tayfanın güç dengesi üç karakter üzerine kurulu ilerliyor. Bu üçü olmadan bizimkiler hiç, Luffy demedi ama Sanji hiç mi demiyor, Usopp-Franky mal gibi kaldınız, gelin iki-üç eğitim yapalım.
- Loki dediğimiz karakter, rezil kepaze oldu. Hikayenin başındaki artist hali kalmalıydı, hatta kötü karakter olarak kalmalı ve kendi çizgisi olmalıydı. Ponçik herife döndürecekler. Şişirmişler herifi.
- Elbaf, dünyanın en güçlü köyü bilmem ne zırvaları çok boşmuş. Şahsi fikrim ama; Katakuri ve Marco seviyesinde bir karakter tek başına alır gibi geliyor.
Arttırıyorum Karasakal tek başına alır elbafı Gabanı aradan çıkarsa zaten kimse yardım etmez ağlayip yalvarmaktan sonrası kolay iş.Bigmom "Elbaf, Elbaf, Elbaf!!" diyip duruyordu. Normal bi zamanda sadece Katakuriyi gönderseymiş tüm Elbaf'ı tek başına alırmış (Gaban ada'da bulunmuyor varsayın)
Öldüresiye dövmesin, umarım arada birkaçı ölür.Trio hariç umarım şövalyeler öldüresiye döver hasır şapkaları. Kabul edilebilir davranış değil bunların ki
Kesinlikle aynı fikirdeyim ki MR3 müdür nedir o herifin yendiği iki dev kaptan olmasa ülkede savaşmayı bilen dev yok.Bigmom "Elbaf, Elbaf, Elbaf!!" diyip duruyordu. Normal bi zamanda sadece Katakuriyi gönderseymiş tüm Elbaf'ı tek başına alırmış (Gaban ada'da bulunmuyor varsayın)
Rayleigh Karasakal hakkında "Şu an dövüşsek beni yenerdi" diye bir söz söyleyip blöfünün tuttuğunu söylüyordu.Arttırıyorum Karasakal tek başına alır elbafı Gabanı aradan çıkarsa zaten kimse yardım etmez ağlayip yalvarmaktan sonrası kolay iş.
Ölüm ben de çok isterim de olmayacağını bildiğimiz için temenni olarak ölüme yaklaşmalarını istiyorum. Çöp tayfanın hikayesini okuyoruz. Bomboş bir yonkou tayfası. Luffy-Zoro-Sanji dışındakileri hem güç hem davranışsal olarak at çöpe.Öldüresiye dövmesin, umarım arada birkaçı ölür.
Ya Saul adam orada kan revan içerisinde kalmış bu nasıl bir şey, nasıl saklanırsınız orada.. Oda, Robin ve Chopper karakterlerinin itibarını bu bölüm itibariyle bitirmiştir.
930 Milyonluk "Devil Child" ve Wano'da Quen'e kafa atan Chopper saklanıyor.
Bununla beraber,
1.1 Milyarlık Yonkou komutanı Jinbei tek yiyor.
Hadi tüm bunları geçtim, hiç abartmıyorum şu an Punk Hazard arcında Zoro'nun teklediği kar logiasına sahip Monet gelse ve karşısına:
Nami, Usopp, Robin, Chopper, Franky, Brook çıksa 1 vs 6 hiç zorlanmadan kazanır.
Böyle yonkou tayfası olmaz, bu arc sonrası bir zaman atlaması gelip her üyenin haki öğrenmesi gerekiyor.