Arc başında bırakmıştım, baya bölüm birikmiştir şimdi, umarım güzel seyler görürüm![]()

Arc başında bırakmıştım, baya bölüm birikmiştir şimdi, umarım güzel seyler görürüm![]()
Jinbei de var. 4 kişi.Gene saçma sapan bir güç dengesi...Yonko tayfasından 4 kişiyi tek bir kişi paket etti.Şunu kabul etmek gerek Luffy nin tayfası bir yonko tayfası değil Luffy yonko bir sağ kol bir sol kolu var ve onların arkasında soytarılardan oluşan bir ekip var 3 kişi tüm tayfayı taşıyor.Tabi bu durumu seriyi çizen bu hale getiriyor.Tüm bunlar olurken Luffy semirmekle meşgul.Peki ne olacak bir bölüm sonra Luffy ve Loki gelip bunları paket edecek diye düşünüyorsunuz değil mi ? Düşünmeyin öyle birşey olmayacak bir posta da onlar dayak yiyecek evet sevgili mangakamız 100 yıldır devam eden seride daha birkaç haftaönce ortaya çıkan bu ekip Kaidoyu yok eden,daha kısa bir süre önce amiralle dalga geçen yonkoyu g5 formunda hırpalayacaklar![]()
Bu kısmın saçma olduğunu düşünmüyorum. Tek kişi dediğin kişi bir Tanrı Şovalyesi. Hükümet tarafında Gorosei'den sonraki en üst seviye kişiler bunlar, Dragon bile bunların gücüne vurgu yaptı. Bu bizim tayfaya özgü bir durum değil. Mesela Big Mom Korsanları da bir imparator tayfası, 3 tatlı kumandanını denklemden çıkaralım, Gunko'nun karşısında Oven, Daifuku, Perospero olsun yine aynı durum olurdu bence. Veya Beyazsakal Korsanları'nı düşünelim, Gunko vs Vista - İzo - Atmos olsa yine Gunko üstün gelirdi bence.Gene saçma sapan bir güç dengesi...Yonko tayfasından 4 kişiyi tek bir kişi paket etti.Şunu kabul etmek gerek Luffy nin tayfası bir yonko tayfası değil Luffy yonko bir sağ kol bir sol kolu var ve onların arkasında soytarılardan oluşan bir ekip var 3 kişi tüm tayfayı taşıyor.
Beyazsakal tayfası yok ederdiBu kısmın saçma olduğunu düşünmüyorum. Tek kişi dediğin kişi bir Tanrı Şovalyesi. Hükümet tarafında Gorosei'den sonraki en üst seviye kişiler bunlar, Dragon bile bunların gücüne vurgu yaptı. Bu bizim tayfaya özgü bir durum değil. Mesela Big Mom Korsanları da bir imparator tayfası, 3 tatlı kumandanını denklemden çıkaralım, Gunko'nun karşısında Oven, Daifuku, Perospero olsun yine aynı durum olurdu bence. Veya Beyazsakal Korsanları'nı düşünelim, Gunko vs Vista - İzo - Atmos olsa yine Gunko üstün gelirdi bence.
Haklısın Vista dengeyi bozabilir, onun yerine Blamenco koyalım. Kazanamazlardı bence.Beyazsakal tayfası yok ederdi![]()