Luffy Shamrocku görünce küçük dilini yutup boynuna atlarken (Shanks sanıp ) Shamrock ulti attı ve bunu gören Loki bu mallığa hayret mi etti
Başka bir karakter olsa, hakisinden veya farklı bir özelliğinden dolayı shamrock ile shanks karıştırmaz derim ama söz konusu karakter Luffy olunca, dediğin durumun gerçekleşme ihtimali çok yüksek diye düşünüyorum.Luffy Shamrocku görünce küçük dilini yutup boynuna atlarken (Shanks sanıp ) Shamrock ulti attı ve bunu gören Loki bu mallığa hayret mi etti
Normalde bu seviyede bir adam için onu yapması lazım ama konu Luffy ve yazar olunca şakayla karışık dediğim şey olabilir. Yonkou adamın artık Haki ile bile hissetmesi lazım adamın kötücül aurasını felan . Son sagada ciddiyet bekliyorum artık seriden ama sanırım IM ve kötülüğünü öğrenmeden Luffy ciddileşmeyecek gibi duruyor. Ya da Shanks felan ölmeli ki saykoya bağlasınBaşka bir karakter olsa, hakisinden veya farklı bir özelliğinden dolayı shamrock ile shanks karıştırmaz derim ama söz konusu karakter Luffy olunca, dediğin durumun gerçekleşme ihtimali çok yüksek diye düşünüyorum.
Şahsen, düşünsene Luffy sahaya iniyor ve Shamrock ile göz göze geliyor. Nami, Shanks falan diye Luffy'e söylerken, Luffy ciddi bir ifade ile o Shanks değil falan dese. Şöyle sahneler görsek.
Normal şartlarda, iki kutsal şovalye adaya gelir gelmez hissetmeleri gerekiyordu diye düşünüyorum. Loki'nin varlığını hissediyorsun da gökyüzünden iki yıldırım düştü, onu mu hissemedin. Aşırı dikkatli incelesen, çok açık bulursun ama hiç öyle inceleyesim yok. Mantık falan da aramıyorum, söylediğin gibi ciddi ve güzel aksiyon versin bana yeterli artık. OP, tutarlı bir seri olmaktan çıktı bence.Normalde bu seviyede bir adam için onu yapması lazım ama konu Luffy ve yazar olunca şakayla karışık dediğim şey olabilir. Yonkou adamın artık Haki ile bile hissetmesi lazım adamın kötücül aurasını felan . Son sagada ciddiyet bekliyorum artık seriden ama sanırım IM ve kötülüğünü öğrenmeden Luffy ciddileşmeyecek gibi duruyor. Ya da Shanks felan ölmeli ki saykoya bağlasın