@Mike ne diyor bu? Mantarlar kafa mı yapıyordu yoksaSonunda girmiş içeri torbacı
@Mike ne diyor bu? Mantarlar kafa mı yapıyordu yoksaSonunda girmiş içeri torbacı
Sen seriyi sadece live actiondan takip etmiyor muydun
Ya Nika demiş.
Bazen bi bakıyorum yanlış konulara dalmışım (( :Sen seriyi sadece live actiondan takip etmiyor muydun![]()
bende ondan diyorum. Oda'nın böyle fantezileri var makam mevkii sahibi olanları genel de aptalca ve çocukça çiziyor. Loki karakterinden pek bir ümidim yok zaten. Arctan tek beklentim şu Usopp botanik bahçe işinden gerçek mermi işine geçsin. Babası tek mermi ile gemi havaya uçuruyor oğlu desen boş teneke. Tayfada bazı isimlerin güçlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Usopp ve nami en başta. Robin de haki kullanmayı öğrense meyvesini tamamlar. tabi bizimkiler hayal bu tayfa full artı full meyveli tayfa karasakalla nasıl savaşacak merakla bekliyorum.lola'ya evlenme teklifi eden nami ve robin'i görse elbaf'ı teklif eder
Bigmom en güçlü ordu demişti devler için. Kral zayıf ve garip biri olabilir ama bu arc'ın en zorlusu olacağını düşünüyorum. Egghead 70'e yakın sürdü. Elbaf'ta bir sürü işlenecek konu var. Heralde temiz 100-150 bölümü vardır.
Kafes dövüşü yapar, başka türlü girmez@Mike ne diyor bu? Mantarlar kafa mı yapıyordu yoksa