Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Metin ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm adı: Ölümü Tanımlamak"

- Saturn, koramirallerle birlikteymiş. Koramiraller olanlar için özür dilemiş ve Hasır Şapka Korsanları'nı Elbaf yolunda takip etmeyi önermişler.
- Saturn bu teklfi reddetmiş. İstediklerini aldıklarını, ancak Vegapunk yaptığı yayının büyük bir başarısızlık olduğunu söylemiş.
- İçinde Vegapunk'ın beyninin de olduğu Punk Kayıtları, Bulut Makinesi'nin etkinleştirilmesiyle birlikte gökyüzüne yükselmeye başlamış, York bunu engellemeye çalışmış, ancak geç kalmış.
- Figarland Garlin, Kadimler'in bulunduğu Hakimiyet Odası'na girmiş. Garling'in Saturn'ün yerine geçerek yeni Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı olduğu açıklanmış.
- Saturn'ün vücudundan siyah alevler yayılmaya başlamış. Saturn, Imu'nun merhamet etmesi için yalvarmış. Aniden Saturn'ün vücudu yaşlanmaya başlamış ve patlamış, geriye sadece iskeleti kalmış.
- İçinde Vegapunk'ın beyninin de olduğu Punk Kayıtları uçuyormuş. Edison, Shaka, Pythagoras ve Atlas'tan oluşan yeni bir Vegapunk bedeni görülme durumu varmış. Dördünün zihni tek bir bedende olabilirmiş.
- Hikaye Kamabakka Kraliçeliği'ne geçiyormuş. Koala, Vegapunk'ın mesajını özetlemiş. Dragon dünyanın güvenli yerleri için savaş çıkacağını söyleyerek, bu işi bir an önce bitirmeleri gerektiğinden bahsetmiş.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Spoilers by Worldaniking(WG forum)
-New Vegapunk going to look for Dragon
-Whoever discovers the One Piece will gain access to a weapon capable of destroying the world
-Saturn is on all fours and begging Imu for mercy
Confirmed spoilers

Not:
Either it said it can destroy the world or sink it, depends on the translation. But yeah there is probably a another ancient weapon beside Uranus,Poseidon and Pluto...

It seemed like Garling is getting a power up. (or something like this)

-Bölümde Dragon ile ilgili güzel kısımlar varmış.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık