Huzunmoria303 3 Eyl 2024 #2 Lan hakkaten doğru mu çıktı şimdi ilk defa gifleri doğru tutturulduğunu görüyorum.Ama garlingin elder olmasının ileride neyi değiştireceğini çok merak ediyorum
Lan hakkaten doğru mu çıktı şimdi ilk defa gifleri doğru tutturulduğunu görüyorum.Ama garlingin elder olmasının ileride neyi değiştireceğini çok merak ediyorum
Sid 3 Eyl 2024 #3 Buram buram liyakat kokan bir hükümet. Figarland Garling, Bilim ve Savunmanın Savaşçı Tanrısı. Diploması var mı acaba?
Buram buram liyakat kokan bir hükümet. Figarland Garling, Bilim ve Savunmanın Savaşçı Tanrısı. Diploması var mı acaba?
Huzunmoria303 3 Eyl 2024 #8 FrostPale dedi ki: Satürn elendi, Kizaru'ya bir şey yaparlar mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Adamlar ellerindekini harcıyor bu karşı tarafa artı yazar yav
FrostPale dedi ki: Satürn elendi, Kizaru'ya bir şey yaparlar mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Adamlar ellerindekini harcıyor bu karşı tarafa artı yazar yav
Sid 3 Eyl 2024 #9 Figarland Garling, örümcek adam mı olacak şimdi. O kısım çok muallak. Resmen adamı düşünerek yok etti Imu. Kesin Luffy'nin meyvesi gibidir, düşündüğünü gerçek kılıyordur.
Figarland Garling, örümcek adam mı olacak şimdi. O kısım çok muallak. Resmen adamı düşünerek yok etti Imu. Kesin Luffy'nin meyvesi gibidir, düşündüğünü gerçek kılıyordur.