Kuroro 9 Tem 2024 #5 Denjiro'nun çocuklara ne yapacağını Vegapunk'ın açıklamasından daha çok merak ediyorum. Bitir artık şu arcı.
Denjiro'nun çocuklara ne yapacağını Vegapunk'ın açıklamasından daha çok merak ediyorum. Bitir artık şu arcı.
MD. Teach 9 Tem 2024 #6 Gold Roger'ın aslında Gol D Roger olduğunu duyan halk -3 IQ belirtisi vermiş.
Sid 9 Tem 2024 #7 Hayaller: "Vegapunk D isminin anlamını söyleyecek, bölüm çok iyi geliyor. Redon D resmi paylaştı" Gerçekler: "Vegapunk: Roger'ın isminde de D harfi vardı ve gerçek tarihi onlar biliyor, ben bişey bilmiyom"
Hayaller: "Vegapunk D isminin anlamını söyleyecek, bölüm çok iyi geliyor. Redon D resmi paylaştı" Gerçekler: "Vegapunk: Roger'ın isminde de D harfi vardı ve gerçek tarihi onlar biliyor, ben bişey bilmiyom"
Whitebear D 9 Tem 2024 #8 Keşke Roger yerine WB öğrenseydi iki üç ittifak bağlar dünyanın altını üstüne getirirdi. Roger stresten dayanamayıp kendini idam ettirmiş.
Keşke Roger yerine WB öğrenseydi iki üç ittifak bağlar dünyanın altını üstüne getirirdi. Roger stresten dayanamayıp kendini idam ettirmiş.
Starrk 9 Tem 2024 #9 Zekaya bak. Konuşmanın devam etmesi robotun hayatına bağlı. Robot gidip gorosei'lere dalıyor.
Tiksav Lee 9 Tem 2024 #10 Bölüme bak Rogerın adında "D" varmış herkes şaşırmış One Piece Master Piece... müthiş, muazzam, mükemmel
Bölüme bak Rogerın adında "D" varmış herkes şaşırmış One Piece Master Piece... müthiş, muazzam, mükemmel