Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112: Zor Açı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 32 26.0%
  • Orta

    Kullanılan: 48 39.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    123
Gorosei'yi gördükçe daha çok ısınıyorum, tasarımları çok güzel. Serinin shounen olduğunu kavrayamadığımdan herhalde ama güç olarak yonko ve amirallerin altı bekliyordum bu grubu, çok yüksek ihtimalle yanılmışım. Kaido'nun ağzını kırıp Bm'yi altına yaptıran RedRoc çizik bırakmamış domuz adamda.
 
Kayıtlar başka bir yerde onu fark ediyor.Kimse gelmicek yani.Mesaj yayınlanır.Adamlar çıldırır.Robodev devreye girer herkes kaçar.Hadi birileri geldi desek bu ehtiyarlar gücündr kim kaldı ki piyasada.Asıl saçma olan kralın hakisinin bu dayilara islememesi.Valla ben tek o işler diyordum.Bu dayılar necromancer kuklası o zaman başka seçenek kalmadı.
 
En azindan 1 dk kaldi. Oda birseyler anlatmadan vegapunk'in mesaji muhtemelen kestirmez.

luffy için her ne kadar gorosei sert olsada birseyler hissetmis gibi. Tabi meyveler absürt olunca durum bu. Kizaru'nun patates oldugu yerde hiçbirsey olmadan hareket ediyorlar. Hikaye güzel islenemedi ve böyle uçuk seyler op'a göre degil ancak 800 sene hükümetin ayakta bala kalmadigini görmüs olduk. Nasıl hasar aldiklari ögrenilmedigi sürece kaido, shanks, BB dahil burada olsalar birsey yapamazlar.
Franky de haki gösterilmedi, Cariboya hasar veremezdi ama onu fıçıya hapsedip yendi.

Cc Luffy ve tayfasını bayıltıp yendi

Queen BMyi bayiltti zincirledi

Velhasıl Gorusei olumsuz de olsa, sonsuz yenilenmesi de olsa ya hakiyle ya kairosekiyle ya suyla ya hax yetenekle yenilecekler yani yenilmez değiller.

BB bir tutsa meyve iptal olur, çıplak beden kalır döve döve bayılırtirlar

Kaido veya BM yenilenme sınırını aşacak kadar fazla hasar atabilirler. O yüzden diğer Yonkolar olsa bir şey yapamazlar doğru değil bence.
 
Geçiş bölümü olmuş

__________________________________


Başlığın doğrusunu yazarsınız düzeltirim, çeviremedim :(
Astrolojide "hard aspect" terimi, iki gezegen arasındaki zorlayıcı veya gerilimli ilişkiyi ifade ediyormuş. Bu, karşıtlık genellikle zorluklar, engeller veya gelişmelerdeki dirençlerle ilişkilendirilir.

Bu yüzden zorlayıcı açı olarak çevrilebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık