Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1074 Spoiler Metin Ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1074 Mark 3
-title refers to the 50 units of new pacifistas released by Sentomaru to help the gang escape
-Luffy and Zoro stay behind while everyone else search for Vegapunk
-Bonney is in some sort of memory world, she sees young Kuma being abused
-Vivi is with Morgans and Wapol. Morgans wants to write an article about how the Strawhats “kidnap” Vegapunk.
 
Hızlıca çevirmeye çalıştım.

1074 İşaret 3
-başlık, Sentomaru tarafından çetenin kaçmasına yardım etmek için piyasaya sürülen 50 birim yeni pasifistayı ifade eder
-Diğer herkes Vegapunk'ı ararken Luffy ve Zoro geride kalır
-Bonney bir tür hafıza dünyasındadır, genç Kuma'nın taciz edildiğini görür
- Vivi, Morgans ve Wapol ile birlikte. Morgans, Strawhats'ın Vegapunk'ı nasıl "kaçırdığı" hakkında bir makale yazmak istiyor.
 
- Zoro wanted to go search for Vegapunk but they didn't want him to get lost as always

- Sentomaru want's the Pacifista to help straw gang to escape by engaging the ships that are approaching egghead or something like that

According to Scotch:

There is a traitor on Egghead Island as we saw in chapter 1071 and now in 1074.

The first time he disabled the lab's defense system. And now he did something else.
 
Acording to Scotch :

- Wapol saw something but he is afraid to talk about it (we don't know what happen exactly but he seems afraid) Maybe he's afraid to talk about something he witnessed

- We don't see the traitor in this chapter but he will do something again after what he did in Chapter 1071 (when he turned of the protection of the doom) (btw it's not known if the traitor is a he or a she lol)
 
1074: "Üçüncü İşaret"

Başlık, Sentomaru'nun bizimkilerin kaçmasına yardımcı olmak için serbest bıraktığı 50 adet yeni Barışsever'e atıfta bulunuyormuş.
Herkes Vegapunk'ı ararken Luffy ve Zoro geride kalmaya karar veriyor. (Zoro da Vegapunk'ı aramak istiyor ama yolunu kaybedip kaybolur diye geride kalmasını söylüyorlar.)
Bonney bir çeşit hafıza dünyasına giriş yapıyor ve genç Kuma'nın istismara uğradığını görüyor.

Vivi, Morgans ve Wapol ile birlikte. Morgans, Hasır Şapka Tayfası'nın Vegapunk'ı nasıl "kaçırdığı" ile alakalı bir makale yazmayı planlıyor.

1071'de olayların arkasında olan bir hain bu bölüm de iş başındaymış. Lab'ın savunma sistemini devre dışı bırakan kişi oymuş, şimdi ise başka bir şey yapacakmış. (Kim olduğunu görmüyoruz.)

Wapol bir şeye tanıklık etmiş ama bunun hakkında konuşmaktan çekiniyormuş, korkuyor gibi görünüyormuş.
Haftaya ara yok.
 
Son düzenleme:
Bölüm 1074: "Üçüncü İşaret"

Kapakta; Queen, Judge ve Caesar birbiriyle dövüşüyor.

Bölüm İmalat Aşaması'nda (aşağı kısım) kalan CPO ajanlarıyla başlıyor. 50 adet "Üçüncü İşaret" adı verilen yeni Barışsever modeli tarafından saldırıya uğruyorlar. Yeni Barışsever'lerin güneş gözlükleri var ve farklı üniformalar giyiyorlar, ayrıca "Kabarcık Kalkanı" (Vegapunk tarafından geliştirilen balçık benzeri bir kalkan) adlı bir tekniği de kullanabiliyorlar.
CPO ajanları, yeni Barışsever'lerin denizciler tarafından Büyük Savaş'ta kullanılan modellerden çok daha üstün olduğundan bahsediyor.
Yeni Barışsever'leri serbest bırakan kişiyse Sentomaru. Onlara Dr. Vegapunk'ın Hasır Şapka Tayfası ile Çokbilmiş Adası'ndan kaçmasına yardım etmelerini emrediyor.

Stussy, Gerçek olmayan Vegapunk'ların ve Hasır Şapka Tayfası'nın 4 Barışsever, Lucci ve Kaku (ikisi de hala uyuyor) ile birlikte olduğu yere varıyor. Bizimkiler ayrılarak gerçek Vegapunk'ı aramaya karar veriyor. Luffy ve Zoro onlarla beraber gitmiyor. Sanji, Stussy-"sama" ile beraber gitmek istediğini söylüyor.
Luffy onca koşuşturma ve dövüşten sonra yorulmuş hâlde. Ayrıca "DOM Ayakkabıları" kırıldığı için de uçamıyor.
Diğerleri aramaya çıkarsa kaybolacağını bildikleri için Zoro'ya arkada kalmasını söylüyor. Yani Luffy ve Zoro "Kontrol Odası"nda kalıp Lucci ve Kaku'nun başında duracak.

Bonney'e dönersek, çimenlik bir alana benzeyen bir çeşit "Hafıza Dünyası"na giriş yapıyor. Vegapunk Bonney'nin yanında değil.
Bonney bir kalenin gölgesini ve bazı Kutsal Ejder'leri görüyor. Ardından Bonney, bazı insanlar tarafından istismara uğrayan genç Kuma'yı (Oda'nın SBS'de çizdiği küçük Kuma gibi görünüyor.) görüyor.
(İstismarı gerçekleştirenler Kutsal Ejder'ler değil). Genç Kuma giderse öldüreceğinin farkında olduğu bir yere veya bazı kişilerin yanına gitmeye zorlanıyor.

Laboratuvar Aşaması'na (üst kısım) döndüğümüzde Pisagor'un gerçek Vegapunk'ı aramakta olduğunu görüyoruz. Pisagor bir şey hissettiği için arkasını dönüyor ve Pisagor'un bulunduğu kısım patlıyor.
"Sınır Kubbesi"nin savunma sistemi yeniden devre dışı kalıyor ve Vegapunk'lar yeniden aktif hale getiremiyor. Shaka sorunu çözmeye çalışıyor çünkü dışarı çıktıkları anda CP0 ajanları tarafından saldırıya uğrayacaklar.

Çokbilmiş Adası'nın dışında bir yere geçiyoruz (Adaya yakın bir yer değil).
Dünya Ekonomisi Gazetesi'nin hava gemisinin gökyüzünde uçtuğunu görüyoruz. Vivi geminin içinde, Morgans ve Wapol ile birlikte. (Wapol'un karısı Kinderella görünürde yok.)
Wapol de Vivi gibi Dünya Hükümeti'nden saklanmakta. Wapol, Vivi'ye -Dünya Hükümeti'nin gemiye bir cihaz yerleştirme ihtimalinden korktuğu için- susmasını söylüyor.

Morgans, Luffy'nin Çokbilmiş Adası'nda olduğunu duyduktan sonra bir başlık düşünüyor.
Morgans: "Buldum!! [Dört İmparator'dan birisi Hasır Şapka Luffy, Vegapunk'ı rehin aldı, Egghead adasını ele geçirdi ve denizcilere karşı bir savaş başlatmak üzere!] Dünya Hükümeti bu manşete bayılacak!!!"

Sonra Morgans personeline gidip Dünya Hükümeti'nden bunun için biraz para koparmalarını söylüyor. Vivi ona kızıyor ve...
Vivi: "Luffy böyle bir şey yapmaz!!"
Morgans: "Düne kadar kenarda zırlıyordun! Şimdi de bana işimi nasıl yapacağımı söylemeye mi cüret ediyorsun? Bu dünyayı sarsabilecek tek kişi benim!! Gerçek olduğu veya yalan olduğu fark etmez, çünkü gazete dediğin şey bir gösteriden ibarettir!!!"

Bölümün sonu, haftaya ara yok.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık