Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073 Spoiler Metin Ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm adı: Bayan Buckingham Stussy

- Kapakta çiçek fırlatan tanklar gibi barışçıl icatlar yapan Vegapunk varmış. Caesar, Judge ve Queen ona iğrenerek bakıyormuş.
- Lucci, Stussy'ye saldırmış, fakat saldırısını bir illüzyona yapmış. Stussy bir tür Kağıt Sanatı tekniği olan "Artık Beden" tekniği kullanmış.
- Stussy içinde deniztaşı olan bir rujla Lucci'yi zayıflatmış, sonra onu da ısırarak uyutmuş.
- Vegapunk'ın arayarak yardım istediği kişi Stussy'miş. Vegapunk'ın niyeti onun CP0'ya katılması değilmiş. Stussy ve Lucci hiyerarşik olarak aynı seviyede ajanlar olduklarından Stussy, Lucci'nin Serapimler'e verdiği emri geri alamamış.
- Lilith ve Edison dışarı çıkmış, ancak Lilith daha emir veremeden S-Hawk ona saldırmış. Zoro araya girerek saldırıyı durdurmuş. Zoro ve S-Hawk savaşmaya başlamış. S-Hawk, Zoro'nun gücünü görünce şoka uğramış.
- S-Shark da Edison'a saldırmış, ancak Sanji araya girmiş. Sonrasında Edison emri vererek Serapimler'i durdurmuş.
- Luffy ve Chopper laboratuvarda koşuşturarak gerçek Vegapunk'ı arıyormuş.
- Marco, Wano'ya gittikten sonra Sfenks Adası'na Denizciler saldırmış, fakat Weevil onları durdurarak adayı korumuş. Daha sonra Aramaki adaya gelmiş ve Weevil'ı yakalamış.
- Marco ve Bakkin birlikteymiş. Bakkin, Marco'dan oğlunu kurtarmasını ve Beyazbıyık'ın mirasını ona vermesini istemiş. Marco adayı kurtardıkları için teşekkür etmiş. Bakkin, Marco'ya Weevil'ın gerçekten Beyazbıyık'ın oğlu olduğunu ve eğer şüphesi varsa Vegapunk'a sorarak bunu teyit ettirebileceğini söylemiş.
- Borsalino, yaşlı bir adamla birlikte bir şeyler yiyip içiyormuş. Denizci askerleri yaşlı adam bir şeyler yemeden önce yiyecekleri yiyerek yiyeceklerin zehirli olup olmadıklarını kontrol etmişler.
- Borsalino yaşlı adama Vegapunk ile tanışıp tanışmadığını sormuş, adam da geçmişte bir defa onunla karşılaştığını söylemiş.
- Yaşlı adamın Beş Kadim'den biri olduğu ve gerçek adının Aziz Jegarcia Saturn olduğu açıklanmış. Aşağıdaki Kadim;

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık