Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Metin Ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brief Spoiler, thanks to EtenBoby .

- Chapter 1,072: "The weight of memory."
- On the cover, Queen, Judge and Caesar are creating weapons.
-Flashback: Vegapunk explains that Kuma's power turns intangible things into tangible things, like he did with Luffy's "pain" in Thriller Bark.
-Kaku uses his awakened form against Zoro, although Zoro defeats him.
- It is revealed that Stussy is a clone of a former member of the Rock Pirates.


Haftaya devam ara yok
 
Brief Spoiler, thanks to EtenBoby .

- Chapter 1,072: "The weight of memory."
- On the cover, Queen, Judge and Caesar are creating weapons.
-Flashback: Vegapunk explains that Kuma's power turns intangible things into tangible things, like he did with Luffy's "pain" in Thriller Bark.
-Kaku uses his awakened form against Zoro, although Zoro defeats him.
- It is revealed that Stussy is a clone of a former member of the Rock Pirates.


Haftaya devam ara yok
-Kapakta Queen, Judge ve Caesar silah yaratıyorlarmış.
-Vegapunk Kuma'nın gücünün soyut şeyleri somut şeylere dönüştürebilmek olduğunu açıklıyor. Luffy'nin acısına yaptığı gibi.
-Kaku uyanmış halde Zoroya saldırır, Zoro onu yener.
-Stussy eski bir Rock üyesinin klonuymuş.
 
HIZLICA ÇEVİREYİM DEDİM. BİRKAÇ YERİ ATLADIM. İYİ OKUMALAR.

Hatıraların Ağırlığı

Kapak: "Ölümcül Silahların Seri Üretimi"
Queen virüslerle uğraşıyormuş, Judge mızrağını yapıyormuş ve Ceaser ise bir şeytan meyvesi yapmakla meşgulmüş. (Vegapunk ve önceki kapaktaki gizemli hatun kişi bu kapakta yoklarmış.) Ayrıca bir önceki kapaktaki zamandan biraz daha sonraki bir zamanda gibilermiş. Farklı kıyafetler içindelermiş ve Queen daha şişmanmıŞ. Ceasar'ın meydana getirmeye çalıştığı şeytan meyvesi siyahmış.

Vegapunk'un günlüğünden bir şeyler aktarılarak başlıyormuş bölüm ancak bu flashback olarak değilmiş. Vegapunk dünya kabul etmese dahi, "onu/dişil" (her demiş - konu ne bilmiyorum - stella?) gerçek insan olarak görüyormuş. Ayrıca bunun barışa doğru ilk adım olacağını söylemiş.

Bonney kendini sempatik göstermek amacıyla çocuğa çevirmiş ve zırıldamaya başlamış. Vegapunk buna aldanmış sanırım ve Bonney'nin yanına gelmiş, bu sırada Bonney kendini bayağı şişkin/koca bir şeye çevirmiş, aktaran onu balona benzetmiş. Aktaran yorumunu eklemiş: Bonney'nin gücü Bonney'nin olabilecek hâllerine geçebildiğini dile getirmiş.

Bonney bir form ile (ışıldayan mücevher mi - anlamadım valla) Vegapunk'ın yaşını almış. Ardından onu bir bebeğe döndürmüş ama konuşabilen bir bebekmiş bu. (aktaranın yorumu: deha olduğu için konuşan bir bebe imiş Vega)

Vegapunk yine sparkling jewels'tan bahsetmiş. Aynı yaşta olmalarına şaşırmış onlarla ama ne oluyor cidden anlamadım. (belki Bonney'nin saldırısı karşıdakini çok genç yaptığı için Vega buna şaşırıyor ve saldırı gençleştirdiği için ışıldayan mücevher benzetmesini taşıyor, bilemedim.)

Vega asla Bonney'e niçin Kuma'yı değiştirdiğini söyleyemezmiş çünkü bu ona büyük bir acı tattırırmış aksi takdirde. Bu yüzden söz vermiş Kuma'ya.

Ardından Bonney büyük ihtimalle (orda burda) ayı pençesi (pati olması daha olası)tarzı bir figürü olan bir oda görmüş. Sonra odanın kilidini yaşlandırarak odaya girmiş. (Shinobu'nun yeteneğini andırdığını söylemiş aktaran)

Kuma - Vega flashbacki başlıyormuş. Vega Ohara'daki hali gibiymiş, Kuma hasta elbiseleri içindeymiş ama şapka yok, gözlük var, saçlar açık. İnsan ruhunun 21 gram olduğuna dair bir konuşma yapıyorlarmış. Ölünce insan 21 gram kaybediyormuş meselesi var ya, o işte. İlginçtir bunu Vegapunk söylüyormuş.

Vegapunk Kuma'nın pati meyvesinin ne yaptığını açıklıyormuş. Soyut şeyleri somut kılıyormuş meyve. Sinirsel sinyali kullanarak somut şeylere dönüştürürken, vücuttan dışarı çıkaibliyormuş. Örnek olarak da Luffy'nin acı çıkarma olayını vermiş. Daha doğrusu acıyı. Ayrıca hayal gücü, hatıra, düşünce gibi şeyleri de somut yapabilirmiş.

Vega Kuma'dan insan hatıralarının boyutunu ve ağırlığını öğrenmek için yardım istemiş. Kuma'dan bu yüzden hatıralarını çıkarmasını istemiş. Kuma utanç verici olacağından böyle bir şey istememiş ama Vega yalvarmış bilim aşkına.

Günümüze geliyoruz.

Evet, bear paw = pati.

Bonney babasının patisinin şeklinde bir enerji görüyor. Bunlar olurken Red-Port'u aşmaya çalışan Kuma'yı görüyoruz. Kuma'yı denizciler vuruyormuş. Odadaki patiye dokunmak istemiş Bonney, ancak Vega onu durdurmuş. Kuma'nın acıları imiş o pati.

Bonney: Hadi lan ordan. Babamın yeteneğini biliyorum, bu onun hatırları değil mi?

Elini babasının hatıralarına uzatır.

ZORO VS. KAKU || LABO

Kaku vs. Zoro'da Kaku uyanış açmış. Karanlık alevden saçları, ve omzunda da buna benzer şeyler varmış.

Kaku eski tekniklerini güçlendirerek yapıyormuş. Burun saldırısını yılanlı bir şeye çevirmiş ve saldırmış. Zoro fazla gelmiş ve yere çalmış. Brook gemiyi koruyormuş.

4 Seraphim o sırada buraya gelmişlermiş, hem de ortada emir filan görünmüyormuş. Görünüşe göre Seraphimler kendi düşüncelerine göre kararlar almışlar (sanırım bu savaş durumlarına mahsus gibiymiş) bu durumda ve CP0'ya yardıma gelmeyi seçmişler.

CP0 bu durumdan pek hoşnut değillermiş çünkü Vega hâlâ onları yönetmede daha üst sırada olduğundan ötürüymüş. Edison ve Lilith dışarı koşmuşlar Seraphimleri kontrol altına almak için. Sanji Franky Zorolara yardım için çıkmışlar yola. Luffy ve avanesi laboratuvarda kalmış.

Kaku'yu ısıran kişinin Stussy olduğunu öğreniyormuşuz(!) Stussy kanatları ve dişleri olan bir vampirmiş. Kendisi Rock korsanlarından biri olan Mr. Buckingam Stussy adlı birinin klonu imiş ve aynı zamanda Mad'in ilk başarılı klonu imiş.

Stussy: Kaku'yu ben uyuttum Lucci. Uyku sırası sende!

HAFTAYA ARA YOK.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık