Kenny 11 Eyl 2022 #2 Keşke dış dünyadan birkaç bölüm daha devam etseydi. Nika ve arkadaşları artık ilgi çekici değiller.
sensey 11 Eyl 2022 #7 Raftel, Ayıboğan, Kidd & Kuzan, Law, Shanks, Carrot göndermeleri var Twitter'da. 1-2 tanesi tutsa yeter. Bölüm sonu Luffy'lere dönülür.
Raftel, Ayıboğan, Kidd & Kuzan, Law, Shanks, Carrot göndermeleri var Twitter'da. 1-2 tanesi tutsa yeter. Bölüm sonu Luffy'lere dönülür.
artyomdh 11 Eyl 2022 #8 sensey dedi ki: Raftel, Ayıboğan, Kidd & Kuzan, Law, Shanks, Carrot göndermeleri var Twitter'da. 1-2 tanesi tutsa yeter. Bölüm sonu Luffy'lere dönülür. Genişletmek için tıkla ... Umarım öyledir. Tam tadını almışken dış dünyadan devam etsin bir süre daha.
sensey dedi ki: Raftel, Ayıboğan, Kidd & Kuzan, Law, Shanks, Carrot göndermeleri var Twitter'da. 1-2 tanesi tutsa yeter. Bölüm sonu Luffy'lere dönülür. Genişletmek için tıkla ... Umarım öyledir. Tam tadını almışken dış dünyadan devam etsin bir süre daha.
Erwin Smith 11 Eyl 2022 #9 Adadaki karakterler çok önemli. Ucube ve ağlak karakterler görmek istemiyorum artık. Hangi adadayız acaba?
Adadaki karakterler çok önemli. Ucube ve ağlak karakterler görmek istemiyorum artık. Hangi adadayız acaba?
Feitan 11 Eyl 2022 #10 Wano kadar kötü bir ada olmayacağına kesin gözüyle bakıyorum. Bakalım neler göreceğiz.