Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy'yi şişirmek için yapmış ve hükumeti kazıklamış olabilir, diyeceğim ama hükumet niye Shanks'ın sözüne güveniyor? Amaaan.
Ortalama zekaya sahip sıradan bir insanım ama Luffy'nin ismindeki D. kelimesini, Luffy'nin 7. aranıyor posterinde silmeyi akıl eden Dünya Hükûmetine boğaz köprüsünü satarım. Shanks var ya bunları suya götürür susuz getirir. Az çakal değil o.
 
Ne yapsam çok büyük bir etki bırakabılırım dıye dusunuyor, iyi ya da kötü olmasının önemi yok. Eğlencesi için zaman atlaması öncesi çok sevdiğimiz eserini oyuncak etti. Düşünüp moralinizi bozmayın.
 
Ekibe dahil olma durumu bile yok la sen neyi okuyorsun? Lonca gibi grup kurulmuş deniliyor. Mihawk için neler neler dediniz la hala patlamadık diyorsunuz. :D

Konusunu açmak şart oldu zaten şu bölümler biraz ilerlesin de açalım. :S
Senin devreler yandı bak. Ekip, lonca ne fark eder? Crocodan bahsetmezken "buggynin tayfasının köpeği oldu mihawk hohoho" geyiği yapıyordun, şimdi crocoyu işin içine dahil ettiğimde " ekip değil loncacık, grupcuk bu" demeye başladın. Mihawk için ne demişiz de patlamışız? Ben Buggy imp olduğunda diyordum zaten Şiçilerle beraber olmuşlardır, ödül avcılığı yapıyorlardır beraber, bu yüzden imp diye anılıyordur diye. Sen croco kimsenin altına girmez diyordun, patlayan sen oldun bu durumda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık