Crocus 25 May 2022 #3 Çok hızlı bitmiş ve iki yonkodada uyanış yok. (Yada var mı?) Act 3 biter artık ömrüm bitti
artyomdh 25 May 2022 #4 Akainu'nun magmayla kucaklaması > kral hakili yumruk tekme kılıç kafa ne varsa.
Tiksav Lee 25 May 2022 #5 Lord sisteminden sonra İmparator sistemi de yok olma eşiğine girdi. Geriye kaldı Donanma..
Huzunmoria303 25 May 2022 #6 Bunlar magmanın içinde de ölmemişler mi anlamadım ben.Big Mom kesin ölmesi gerekmiyor mu madem Kaidodan önce orda.
Bunlar magmanın içinde de ölmemişler mi anlamadım ben.Big Mom kesin ölmesi gerekmiyor mu madem Kaidodan önce orda.
amaneden 25 May 2022 #7 Big Mom magma banyosu yapıyor galiba. "Wano'nun magması Koca Ana'nın ateşini almaya anca yetti!"
Montana 25 May 2022 #8 Huzunmoria303 dedi ki: Bunlar magmanın içinde de ölmemişler mi anlamadım ben.Big Mom kesin ölmesi gerekmiyor mu madem Kaidodan önce orda. Genişletmek için tıkla ... Big Mom'ın dayanıklılık > Kaido.
Huzunmoria303 dedi ki: Bunlar magmanın içinde de ölmemişler mi anlamadım ben.Big Mom kesin ölmesi gerekmiyor mu madem Kaidodan önce orda. Genişletmek için tıkla ... Big Mom'ın dayanıklılık > Kaido.
Trafalgar Law 25 May 2022 #9 Şimdi o krater magmaya kadar mı açılmış? Luffy, Kaido'yu da yani Law'ın açtığı çukura yollamış olmuş. Öyle yanyana bu iki imparator falan
Şimdi o krater magmaya kadar mı açılmış? Luffy, Kaido'yu da yani Law'ın açtığı çukura yollamış olmuş. Öyle yanyana bu iki imparator falan
Raiden 25 May 2022 #10 Silver dedi ki: Akainu'ya yazar. Genişletmek için tıkla ... Bigmom kalıp gibi duruyormuş magma içinde.
Silver dedi ki: Akainu'ya yazar. Genişletmek için tıkla ... Bigmom kalıp gibi duruyormuş magma içinde.