Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim IM'den beklentilerim çok yükseldi şuan.Luffy her ne kadar zorlama bir zafer elde etmiş olsa bile şu zamandan sonra Akainu ya da herhangi bir amiral rakibi olamaz.
 
İkisini birden öldürtecek demek.. Vay be Bu bölüm işleri hızlandırmış Oda.. Momonun konuşması sonrası artık asıl olaylar kopar, Dış dünyaya geçmeden Wano içinde de önemli gelişmeler olacaktır son düzlükte. @Mr. Bushido @Densetsu no Samurai ödül iddiamıza az kaldı niahahahah
 
Luffy ile ilgili bir ayrıntının olmaması beni endişelendiriyor açıkçası.

Demek ki Luffy'i uzun süre göremeyeceğiz gibi.
 
Az çok bilirim zahmetini. Eline koluna sağlık.

@Ölüm Cerrahı ilk Tiksav salladı dediğine bakma. İkimiz ittifakken, birlikte Kid ve Law'ı diğerlerine karşı savunurken, bana ilk kurşunu o sıktı.
Kid bekleneni vermedi. (İlerisi için bekleniyor bu.) Bunda herkes hem fikirdir. Seninle bahsettiğin ittifak savaş yaşanmadan önceydi. Şimdi ben görünenin aksine çok bir şey diyemem ki. Ama şu konuda hakkını teslim edeyim. Hala daha Law'ı savunduğun ya da iyi şeyler yazdığın oluyor. Tamamen cephe almıyorsun. Teşekkür ederim.

Ek olarak belki bazen espri belki bazen ciddi BM savaş öncesinde ya da sonrasında L*w / yancı dediğin yorumlarda oluyor. Onları da unutmuyorum yani. Benimde nazım geçsin böyle olunca. Elim boş kalmayacak ya. :fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık