artyomdh 30 Mar 2022 #2 Başlıkları karıştırdım. Bir mod içeriği düzeltebilir mi ? @carpe d. em Son düzenleme: 30 Mar 2022
Whitebear D 30 Mar 2022 #3 Deve dönüşme olayı çok itici geliyor bana küçük kalsın atik olsun türlü türlü hareketi olsun
Dracule Mihawk 30 Mar 2022 #5 Saçma sapan bir şey. Enerjisi bitiyor ama tekrar yükleniyor. Acaba bir sınırı mı var. Belli sayıda mı gücü sıfırlanıp başa saracak.
Saçma sapan bir şey. Enerjisi bitiyor ama tekrar yükleniyor. Acaba bir sınırı mı var. Belli sayıda mı gücü sıfırlanıp başa saracak.
shinjin 30 Mar 2022 #7 Wg'de göremedim spoilerı, nerede yazdı bu bilgiler? Edit: yeni konu açılmış yeni gördüm.
Whitebear D 30 Mar 2022 #9 Luffy yumruğu koyup üzerine eğlenceli dimi demiş koskoca Kaido'ya ulan şaklaban adam kaç defa yendi seni üzerine tek attı hala adama sarıyorsun dövüşürken. Lütfen kazan artık da bitsin şu arc
Luffy yumruğu koyup üzerine eğlenceli dimi demiş koskoca Kaido'ya ulan şaklaban adam kaç defa yendi seni üzerine tek attı hala adama sarıyorsun dövüşürken. Lütfen kazan artık da bitsin şu arc
Donquixote Doflamingo 30 Mar 2022 #10 Çizimleri iyice merak ettim. Dövüş odaklı bir bölüm geleceği kesindi zaten.