Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam maşallah delik uzmanı olmuşsun :ehe:
aynı hissiyatlarla okudum yorumu :hhh:. Lisede kulağımı deldirmeye karar vermiştim. Abim de "erkek adamda fazla delik olmaz" demişti ve vazgeçmiştim. 1 hafta sonra abim kulağını deldirdi. Ben de diyorum ki "delikanlı mangada fazla delik olmaz"

ps: ben yine banlanacakmışım gibi hissediyorum. neyse 1 hafta bölüm yok zaten :(
 
Zunisha nin bahsettiği kurtuluş davulları muhtemelen luffy nin kalbi. Hatta öldu. Ve kalbi tkrar uyanışla atmaya başladı bu noktada zunisha kurtuluş davulları dedi bu duruma bence.
Sesin kaynağı kasıtlı olarak gösterilmedi, hatırlarsan gemilerin ruhu var hayalet gibi ortaya çıkıyorlar yara aldıkları zaman ve yaralarını tedavi ediyorlar. Bu tür ruh gibi bir şey ortaya çıkabilir sesin kaynağı ve o ruh Joy Boy olabilir.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar Luffy nin Joyboy meslesi şöyle: Joyboyla ilgili öncelikle şunu belirleyelim. Oda genelde mitoloji efsane veya eski mitlerden esinlenerek hikayeye katkı sağlıyor. Bence burada bir tanrı veya tanrının bahşettiği özel kişi gibi durum var. Bu da demek oluyorki evrende veya dünyada yıkıma sebep olacak kişiyi (ben ce bu karasakal hatta meyvesi ile kesinlikle alakalı) durdurabilecek kimse olmadığından öyle birine güç verilmiş olabilir. Çünkü hatırlarsanız karasakalın meyvesini yenecek meyve yok ve bunu karasakal araştırmış. O yüzden karadelik meyvesini hiçbir şekilde yenemezsiniz. Joyboy ise bence güneş tanrısı , şafak, ışık ya da benim deyimimle beyaz delik. Beyaz delik bilimde henüz keşfedilmemiş ispatlanmamış bir olay. Şöyle ki karadelik nasıl maddeyi parçacıklarü hatta ışığı bile kendine çekiyorsa aynı şekilde beyaz delikte madde parçacık ve karanlığı kendinden itiyor. Yani karadeliğe yanaşan birisi asla kaçamaz karadelik sonsuza kadar onu çeker. Beyaz delikte aynı mantıkla sonsuza dek iter. Bu sebeple anladığım kadarıyla beyaz delik olmasa bile Oda sensei bu mantıkla düşünüp (kayıp yüzyıldada bu iki zıt tarafın dövüştüğünü düşünüyorum) böyle bir kişinin aynı kralların hakisindeki gibi ama sadece bir kişinin açabildiği (aynı şeytan meyvesini sadece bir tane var ve bir kişi yiyebiliyor) bir güç olduğunu düşünüyorum. En azından bunun kralların hakisi mantığıyla kazanıldığını ama sadece yaşayan bir kişinin hakedince ortaya çıktığıni düşünüyorum.
Antik silahlar bunun neresinde? Karanlık ve aydınlığı yenmek kolay değil. Sanırım burada devreye antik silahlar giriyor
 
Antik silahlar bunun neresinde? Karanlık ve aydınlığı yenmek kolay değil. Sanırım burada devreye antik silahlar giriyor
Ben sadece herkesin fikirlerinin konuşularak daha iyi sağlam ve toplanmış ortak bir düşünceden yanayım. O yüzden oldukça fazla zorluyorum ama tabi burda ki kimse gibi tecrübeli olmadığım için kendimi fazla ifade edemiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık