Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom hafife almayın .Yıpratma savaşını her daim Big Mom kazanır. Ona karşı Kid veya Law kral hakiyi kullanamazlarsa savaşları oyalamaktan öteye geçemez.
 
Biraz eleştirmek istiyorum One Piece'i.
ODA bence zaman atlamasından sonrasının senaryosunu hiç iyi hazırlayamamış. Öncesine bir şey demiyorum hatta çok beğeniyorum. Balık Adam, Punk Hazard, Dresrosa adalarını totalde 1-2 yılda vura vura hızlıca geçtikten sonra gidip Bigmom'ı sindire sindire indirmesi lazımdı. 2Y öncesinde genel olarak Luffy hakkında düşündüğümüz şey; "dokunduğu sürece yener" idi. Keza Shabody benzer başladı PX'e, Caribou'ya falan tek atıp geçmişti.
-Balık adam adasında da olması gereken buydu. Hody'ye ve tayfasına tek atıp geçecekti. Olayların başlangıcında değilde ortasında adaya varmış olsalardı ve Jinbei'nin yardım talebi ilede bodoslama dalıp hepsini un ufak edecekti. 3 ayda anlatır geçerdi.
-Punk Hazard kadar saçma bir arc daha yok. Dresrosanın pekala içinde bir yerde olabilirdi. Sırf Law için koca bir arc yaptı. Halbuki ikisinin bir şekilde 2Y öncesinden tanışıklığı var. Yeni Dünyaya çıkar çıkmaz Smoker/Fujitora bizimkileri enseleyip Law yardımı ile kurtulup oradan Dresrosaya gitselerdi yine 3 ayda anlatabileceği bir kurgu yapabilirdi. Hadi 1 senede Dresrosa diyelim etti 1.5 sene. Uzattın 2 sene. Yeter da.
-Sonra Bigmom ile ilan edilen savaş için WCI'da yola çıkacaksın müttefiklerin ile. Vinsmoke+Bigmom olayını suyunu çıkara çıkara anlat işte. Sırf Wano arcını en güzel arc yapayım diye Momo ve Kinemon'u taa Punk Hazard'ta soktu devreye. Ee Pedro ve Pekoms ile Minkleri oradan da Wano'yu bağlayabilirdi. Aslında gerek bile yok çünkü Dresrosa'dan sonra zaten Kaido ile otomatikmen savaşa girmiş oluyordu.

Kısacası kurguda cidden sıvadı. Ama yinede seviyoruz.
 
Puhahahahaahah neyse bu tür şeyler kaçınılmazsa mecburen zevk almaya bakıcaz. Örnepin bu spoiler doğruysa iki güzel şey olacak demektir:

1) İyi birkaç panel göreceğiz, son zamanlardaki savaş paneller güzel bayağı.

2) BM kendini daha fazla rezil etmeden ayak altından çekilecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık