Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enmaya bak kendi kendine kral haki emikliyor herhalde, kılıcı kullanan keko daha kral haki kullandığının farkında değil. Zoro çok pis örseleniyor bu aralar bildiğin Enma at gibi kullanıyor garibi.

Arc bitsin artık Sanji'de hadi gen uyanma mevzusuna geçen arc uyanmıştık bekliyorduk da kılıçların Zoro'yu kullanmasını mantık almıyor. Bir altyapı kursa kılıçlar üzerinden tamam derdik de rezillik gibi biraz.
Kendi kendine emiklese öncesi sahnede emiklerdi, Zoro veriyorum şerbeti deyince çıktı h. haki.
 
O zaman Yamato'ya üst düzey sağ kol demiştim kral haki kullanabildiği için. Hala da öyle düşünüyorum. Bu gücü açmış biri sağ koldan aşağı olamaz. King de zayıf başladı ama çok iyi devam ediyor. Herkesin beğenisini kazandı heralde.
evet, ya ben sağ kol üstü diyenlere hiçbir şey demiyorum hatta ben de biraz o görüşe yakınım ama abi İmparator, Amiral demek nedir yav
 
Kendini bırakıyor işte kılıçlar alın beni kullanın edasıyla. Kılıçlarda kendi kendine kral haki ve silahlanma hakisi çekip kaplıyor kendilerini. Zoroluk bir mevzu yok ortada o garip geldi.
Yahu kılıç önceden kendi kendine çekiyorsa neden h. haki çekmiyor o ana kadar. Gayet Zoro'nun iradesi dışında çekiyor o yüzden kolu hint fakirine dönüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık