Zoldycklerde plot armor bol. Alluka gibi bi güç bile verilmiş adamların emrine...İllumi de plot armor, Goda'nın eli oluyor galiba.
Zoldycklerde plot armor bol. Alluka gibi bi güç bile verilmiş adamların emrine...İllumi de plot armor, Goda'nın eli oluyor galiba.
Ortama gerilim atma zaten enma enma diye sızladılar bir hafta bırak biraz rahatlasınlar.Hahahahaha Ulan Red yaa skkskskskbsj
İçin kan ağlar yahu bırak bu işleri.Allah'ım inşallah spoiler doğrudur şunlara bak ne kadar mutlular ya
O ayrı. Op'a ve şu anki duruma uyarladığımızda İllumi'nin plot armor olması uygun. HxH evreninde ise Chrollo dehasını konuşturdu orada.Zoldycklerde plot armor bol. Alluka gibi bi güç bile verilmiş adamların emrine...
Valla 2 v 1'de umarım ezilmiş olsun Luffy Ferit benden demesi ahahahahaOrtama gerilim atma zaten enma enma diye sızladılar bir hafta bırak biraz rahatlasınlar.
Allah'ım inşallah spoiler doğrudur şunlara bak ne kadar mutlular ya
Anladım zaten canım takılıyorum Bakarsın Big Mom'ı da Tottoland'e demokrasi getirdiler diye ararlarO ayrı. Op'a ve şu anki duruma uyarladığımızda İllumi'nin plot armor olması uygun. HxH evreninde ise Chrollo dehasını konuşturdu orada.
Her şeyin ucu Zoro’ya dokunuyor zaten. Zoro>OP... samnsnsnValla bilemem ne kadar karışır ama Zoro'nun komutan görme mevzusuna yoğunlaşıp yazı paylaşmayı düşünüyorum ve özellikle ODA'yı gömeceğim. Aslında olayın Zoro ile de alakası yok ama ucu oraya dokunacak.
Doğru diyorsun Red’ciğim. Bırakalım rahatlasınlarOrtama gerilim atma zaten enma enma diye sızladılar bir hafta bırak biraz rahatlasınlar.
Ahahaha bazı fanlarından ötürü dokunuyor reis yoksa Zoro ile sıkıntım yok benim.Her şeyin ucu Zoro’ya dokunuyor zaten. Zoro>OP... samnsnsn