Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907: Boş Taht

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika bir bölüm 2y aradan beri çıkan en iyi bölüm bence.
Karlosla lucci tam tencere kapak olmuş. İki gereksiz karakter bulmuş birbirini. Spoilerı okumasaydım eğer bölüm içinde vivinin de aslen kutsal ejderlerden oluşunu kullanmasını bekleyebilirdim.
Garp kısımları ilginçti. Rocks muhabbeti aklima bir teori getirtti. Rocksın kaptanı denen adam vence yuzde 90 shiki. Rogere işbirliği teklif ediyor ve diyor ki sen de katilirsan bizi kimse durduramaz. Dunyayi biz yonetiriz. Daha sonra shikiyi garpla sengoku yakaliyor. Ve bu olaydan sonra garp denizci kagramanı oluyor. Birde stronghold filminde shiki meyvesiyle en cok kayaları hareket ettiriyordu. Bu yuzden o zamanlar bigmom ve kaidonun shikinin adami olduklarini düsünüyorum. Hani rocksın kaptanı canavar ya, asıl canavar roger roger. Garp yaninda sengokuyla bu adamı yakalayinca kahraman olmuş roger ne durumda tum filosunu indirdi canavarligini siz dusunun.
O balikadamlarin oraya dusen kutsal ejder dofun amcasıgilmiş. İlginç... Acaba başka nefertari soyadli kutsal ejderler görürmüyüz?
Stery o tahta oturmayi o kadar çok isteyince aklimda canlanan tek bir sahne var: sabo tahta oturur, stery yine kıskançlık krizi.
Tahtin şekliyle ilgili bir akadaş grandline ve raftel benzetmesi yapmiş kesinlikle katiliyorum. O noktalsr grand line daki adalar ve dort adanin ortasindaki de raftel. Yani bu d.ler ve raftel olayi ile ilgili yeni bir dusunce geldi aklima. Hani bu kutsal ejderler kurtarici diye gozukuyo ya. Dunyayi bu haline sokup d.ırkını oraya hapsetmiş olmasinlar? Yecüc mecüc hikayesi benzeri. Yani raftele dunya hukumeti gidemiyor değil, raftel aslinda dev bir hapishane rafteldekiler oradan çıkamıyor.
Shanks mevzusuna gelince, gorosei shanksı çağırmamış shanks gorosei ile konuşmaya gitmiş. Kesinlikle konuşması gereken bir şey var söylediğine gore. Aklima birkaç durum geliyor:
1- dikkat dağıtmak: Dragon ile irtibata geçtiler ve onlar rahat rahat savaş ilan edebilsin diye goroseiyi oyaliyor.
2- weevil: weevilin wbnin gercek çocuğu olup olmadığını öğrenmek istedi
3- Bb: Bb inanilmaz bir sekilde guclendi ve hastalikli karakteri dunyaya yikimdan baska birsey getirmeyecek
4- Kaido: Kaidoyu her gorduğumuzde dunyanin gorup gorebileceği en buyuk savaşı çıkarmaktan bahsediyor. Şanksın da ne kadsr gerekmediği surece savaşmayan bir adam olduğunu biliyoruz
5- Luffy: luffynin basina neden bu kadar yuksek bir odul konduğunu sormaya geldi.
 
@Uchiha Itachi
Roger'dan önce denizlerin ağası bunlarmış. Bunların kaptanını yiyen de Garp. Garp'ın nasıl bir canavar olduğunu görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

@amaneden
Gözüme takılan kısımla alakalı yorum yaparsam çok konu dışına çıkarız. Tahmin et hadi yazının hangi kısmına takıldım? :rolleyes:
 
Ben sadece işin yaş kısmına değindim. Gerisinde bi problem yok.
Garp o devrin tepesindekileri indirmiş işte. Burada Kaidou veya başkasının orada olmasına çok takılmadım ben.

Red bi darbede oradan yiyecek, anlaşıldı.

Oku kardeş, onu da mı biz diyelim? :(
Okudum, bildiğimiz bir şey yok, fantazilere dalmış gene :oleyo2:

Her hülyana beni dahil etme birader :artiz:
 
Shanks: "Yes Sir!:tmm:"
Bunu Mihawk yapsa 2 kat köpek olurdu. :hhh:

Yonkolara karşı Amiral ile Shichibukai denilmesiyle Mihawk ve Wevil'den en az birinin gücü dehşet çıkacak demektir.

Ulan Shanks irdeledikçe değişik şeyler çıkıyor. Şu basamakları nasıl hızlı çıktın he?
WB burada BM'yi anmayarak onu dünkü çocuk olarak gördüğünü belli ediyor bence. Rock varken böyle görmesi normal.

Önce Sengoku, şimdi de hükümet "Sadece sen olduğun için" dedi. Kim ki bu Shanks? Bilmediğimiz bir kimliği de çıkabilir elbette ama muhtemelen sırf uzlaşmacı ve mantıklı birisi olduğu için olsa gerek.

Sonra şu Rocks meselesi. Roger'dan önce denizlerde bunların sözü geçiyormuş. Garp'ın kahraman unvanını alma meselesi de bunlarla kapışmasıyla alakalıymış. O konuya da değinirler yavaştan. Dahası kaptanları ölse de güç kazanmaya devam ediyorlarmış. Yakında bunlar bizim tayfanın başına bela olur benden demesi. Ha bir de Hina'nın dedesi yaşındaki adama Garp-kun demesi garibime gitmedi değil. :/
Sadece sen olayı bu bölümdeki en önemli detay olabilir. Devamı gelir.:sapkali:
 
En iyisi bölümü bir baştan aşağı yorumlayım da hevesimi alıyım.

*Orlumbus ülkesini bırakmış, denize açılmış oda.İlerde büyük olaylar bizi bekliyor olabilir. Luffynin başı ileri ki bölümlerde
derde girecek büyük bir ihtimal ile herkes toplanmaya başladı bile.
*Kaido ve Big Momun konuşması.... Big Mom göründüğü kadar aptal değil gibi görünüyor ama nedense Luffynin karşısında herkes aptal aptal hareketler yapıyor.
*Akainu olanları duyduğu halde hiç bir şey yapamıyor.Yemiyor.
*Garp Rocks grubu ile bir olay yaşamış. Kaptanlarını kaybetmelerine rağmen hala güçleniyorlar diyor Hina.
Garpta pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Garp büyük tarihten haberder ve bir şeyler için hazırlık yapıyor olabilir mi?Belki Kaptanlarını öldürmemiştir Rocks'ın.
*Boş bir taht var kimse oturmuyor diyorlar. Niye boş bit taht yapsınlar ki sadece barışı simgelemesi için mi? Bence hayır.
O taht 800 yıl önceki krallığn tahtı olabilir mi? Olursa daha mantıklı olur. Yani Dünya Hükümeti o eski krallığın küllerinin üstüne kurulmuş.
*Rob Lucci hayal kırıklığına uğrattı. Ama onu da suçlamamak lazım küçük yaştan beri beynine aynı şeyler sokulursa bir insanın o yöne gitmesi kadar doğal bir şey yok.
*Başka bir Don Quixote daha...
*Shanksın olayı hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Neyin nesi bu adam ya...

Edit: Yazım hataları varsa kusura bakmayın aceleyle yazdım.
 
Öyle E. Oda Taşlama gibi yorum yazan kişilere de özür yok. :)
Bi taşla kaç kuş vurulur? :)

@Uchiha Itachi
Roger'dan önce denizlerin ağası bunlarmış. Bunların kaptanını yiyen de Garp. Garp'ın nasıl bir canavar olduğunu görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

@amaneden
Gözüme takılan kısımla alakalı yorum yaparsam çok konu dışına çıkarız. Tahmin et hadi yazının hangi kısmına takıldım? :rolleyes:
Luffynin dedesine çekeceği belliydi zaten. :)

Okudum, bildiğimiz bir şey yok, fantazilere dalmış gene :oleyo2:

Her hülyana beni dahil etme birader :artiz:
Gidip son kaldığın bölümü mü okudun la? Dressrosa falan değil son bölüme bak. :)
 
bu bölüm ile yonkou çağının sonunun geldiği netleşti. Kaido, bigmom'n eskilerinden olduğu belli oldu. şu arc bitene kadar çok fazla ucu açık şey göreceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık