Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda-sensei kanser falan mı oldun ne oluyor böyle üst üste efsane bölümler çıkartıyorsun :( Hala gerçek olduğuna inanamıyorum :/ sindiremedim bölümü resmen. Shanks hain, BM Kaido'ya velet muamelesi yapıyor? Adam seriyi bir anda uçurdu resmen.
 
Bu arada Garp, Momousagi tarafından fırçalanıyor, çünkü Garp, iki Yonkou’nun torununun peşinden gitme sözlerini dikkate almıyor.

Ulan Garp ya.
 
Garp hakkında bir şeyler söylemek istiyorum bu zamana kadar hiç bir şeyi önemsedi hep kulak arkası yaptı 2 yonko bile bizimkilerin peşine düşüyor ama yine aynı şeyi yapıyor ... acaba diyorum oda garpı daha büyük bir olaya mı saklıyor .. çok önemli kilit bir göreve yada bir olaya mı imza atacak .. bunlar çok düşündürücü.. ara ara diyorum bu garp ve sengoku devrimcilerle beraber mi alakası olmaz ama oda bu bu spoilerdan sonra aklıma her şey geliyor..
 
Spoiler hakkında yapılacak tek bir yorum var, OHA!. Bu kadar etkileşim yaptırılır mı be? Bunun acısı çok pis çıkacak, Wano'da sürüm sürüm sürundürecek bizi. Zou'da da aynısını yaptı, Tüm Kek Düğün Pastası Düğün Pastası diye diye bitti.
 
Sengoku MF'yi bitirip cesetleri Shanks'a verirken çünkü sen olduğun için bunu yapıyorum diyordu.

Ayrıca Teach giderken Sengoku normal haline dönüyordu. Halbuki Shanks da korsan. Onu tehdit olarak görmüyor muydu acaba?

Spoiler ile o iki olay arasında bir bağlantı olabilir. Belki Shanks ile WG'nin arası diğer Yonkolara göre iyidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık