Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 906: Kutsal Toprak Mary Geoise

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur ama oda bize dof'un hislerini çok güzel aktardı (Çocukluğu, kutsal ejderlere olan kini vs..). Croco biraz daha küçük biri gibi kalıyor sanki dof'a göre. Düşünce bakımından dof dünyayı yönetenlerin hepsini öldürmekten bahsederken, croco ise şehiri ele geçirmeye çalışan biri.
O şehri niye ele geçirmeyi planlıyor?
Antik Silah için, Croconun derinlik bakımından doftan hiç bir eksik tarafı yok.
Croco One Piece'in ilk gerçek bossudur.
 
mantıklı ama o zaman da şu soruyu sormak istiyorum neden suikastçı yolluyorlar öldürmek için?
Demek ki işleri bitti Moria'da olduğu gibi, gizli bilgiyi birine söyleyip söylemediğinide sorarlar. Gerçi söylemiş olsa da, söylenen kişi Doflamingo gibi biri olmadığı sürece bir önemi yok. Tabii Kaido gibi birisi ise işler değişir...
 
Geçmiş bölümüne bakmadın sanırım.
İlk olarak Robin 628. Bölümde adını kitabede görüyor. Balıkadamlara yazdığı bir bir özür mektubu varmış. Detayı ise 649. Bölümde yani burada




Gerisi tahminlere kalmış.
Arkadaş hep aynı ya. Soru soruyor cevabını alıyor ama yine de yetmiyor. Cevabın cevabını bekliyor hep :/

Aslında hep demiştim Luffy'i peygamber olarak tasarlamış evrende mangaka diye.Bu Joyboy da Nuh gibi gözüküyor işte Nuh'un gemisi falan.İleride Luffy gelecek tüm dertler bitecek tek farkı elinde bir kitabı yok dine kaymayacak tabii mangaka.

Bizim aslında antik krallık boş yüzyıl diye merak ettiğimiz şeyler dinler tarihinin op evrenine uyarlanmasından ibaret bana göre.Çıkan bilgiler de bunları desteklemeye devam ediyor.
Dinle alakalı bir geçmiş olabilir dediğin gibi. Gerçi seride dini şeyler çok olsa da bilimde bir hayli öneme sahip.

Antik krallığı görünce aklıma hep Atlantis geliyor. Her ne kadar efsane de olsa Atlantis için gelişmiş ve teknolojik bir uygarlık olduğu söyleniyor. Antik krallığın da bilim ve teknolojik yönünden ona benzetildiğini düşünüyorum. Denizin ortasında gelişmiş bir uygarlık. Ne kadar da benzer. Din ve bilimin hüküm sürdüğü bir uygarlık ve bunlara bağlı olaylar ve gelişmelerin yaşandığı boş yüzyıl.

Aslında bunları yazarken aklıma çok ilginç bir fikir geldi. Geçmişte çıkan savaş din ve bilim kutuplaşmasından olabilir. Orta çağ Avrupa'sındaki din adamları ve bilim/sanat insanlarının savaşı gibi. Sonradan Rönesans'ın etkisiyle dini düşünce ve eylemler yerini sanat ve bilime bırakmıştı. OP'da da dini zihniyete sahip antik krallık yıkılırken bilim zihniyetiyle dünya hükümeti kuruldu. Gerçi antik silahlar falan biraz kafa karıştırıyor ama teori yine de teoridir.
 
Son düzenleme:
Ağzından yel alsın. :( Gerçi Ace gibi gülerek ölmek konseptini uygulayabilir krala.Krallar hep gülerek ölüme gidiyor seride.O açıdan içime kurt düştü ama ben yaralayan ancak öldürmekte başarısız olan suikastçiler şeklinde hayal etmiştim geçen yazdım hatta.
Roger ve Luffy öyle yaptılar, haklısın. Ace gereksizi ağlıyor önce, sonra küçük bi tebessümü var, onu boşver. :/
 
Son düzenleme:
Tartışılacak bir şey kalmadı ya pek. Malzemeleri tükettik. Biraz daha zorlarsak hasır şapkadan, şapka kanununa geçeceğiz. :D
Ya abi spoilerda tartışıyorsunuz her şeyi buraya bir şey kalmıyor eskiden spoiler dediğimiz ilk sayfasını verirlerdi konuşurduk çok da zevkli olurdu acaba ne var diye yorum yapardık.
Şimdi bütün bölümü veriyorlar hatta üstüne bide sonraki bölümüde veriyorlar. Bak sinirlendim :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık