Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur


  • Kullanılan toplam oy
    13
Lebron saf skorer gibi oynadı genelde böyle oynamaz çok da müthiş attı fakat olmadı. CC takım olarak iyidi Clarkson hariç bu sayede maçı son toplara taşıdılar alabilirlerdi olmadı. Hakemler Lebron'a yapılan net faulü atladılar onun hariçinde Durant topu net savunma faülüydü kötü yönetmediler maçı. JR smith ALLAH alsın seni atsa şutu belki kazanmışlardı.

Warriors gelirsek Durant net zarar veriyo Curry basket faülü almasa maçı kaybetmiştiler. Şanslı olmasa faül'de degişmicekti Lebron'u savunamıyolar 5-6 tane boş turnike attı İgy oynamazsa Lebron her maç 40 rahat geçer. 18 tane hücum ribaunt verdiler bunuda azaltmaları lazım.

Gaza gelenleriçinde Lebron bugün Skorer gibi oynadı çok'da iyi oynadı ama bu onun oynu degil. Zaten 1 noktadan sonra 6 tane şut kaçırdı sürekli yapamaz bunu. Jordan sadece son çeyrek 20 sayıdan fazla attığı 25 tane playoff maçı vardır.

Son olarak Durant sen bu ligde Lebron'dan sonraki en iyi oyuncusun ve takımını aşagı çekiyorsun maçı geçtim son 1,5 dk 3 topu harcadın Curry en son elinden aldı basket faul atmasa yenilmişti Warriors.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık