Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet spartacus 2. Sezon bitti.
Eğer ilk sezon gibi entrikalar sağlam ne olamayacağını tahmin edemeyeceğim orjinalitesini bozmaya bir dizi olsaydı En sevdiğim dizi olacaktı. 2. Sezon yine kendini izletti. Fakat ilk sezondaki hava yoktu. Belkide ana karakterin değişmesi etkilidir bilemeyecegim.
Edit: Liderlik koltuğunda hala how i met var :/
Aynı etki bende de olmuştu ama yağmur getiren adamın finalini izlemeden bırakma sakın.

Sormadan edemeyeceğim sezonlar başlarken tüm bölümleri günü gününe izleyeceğim deyip, tüm bölümleri biriktirip yazın izleyen sadece ben miyim? Alışkanlık oldu artık, bir günde tüm sezonu izlemek çok keyifli geliyor. Tek problem sezon içerisinde Twitter'dan vs. spoiler yeme ihtimali.
 

Unknown

Supernatural
Uzun zaman sonra komedi anlamında Supernatural e yakışır bir bölüm oldu. :D Sevdim bu bölümü.

Hikaye olarak Cadı Meclisi vs Winchesterlar olucak belli ki. Bitmez bu dizi. :D
 
Flash yeni bolum
bu bolumu Jumper filminden kopyalamislar okadar, filmi bilmeyenler icin spoiler icinde. Film flash'in bolumunden 100 kat daha guzel.
[YOUTUBE]watch?v=X5ZNG3Oveh4[/YOUTUBE]
 
Person of interest 4x13 m.i.a.

Sonunda Samaritan'ın ufaktan deneyler yaptığını görebildik. Akvaryumdan çıkardığı balığın çırpınarak can vermesini izleyen çocuk gibi. Tabii yapacak bir şey yok kendisi öğrenmeye çalışıyor, bu yavrucağın Finch gibi bir öğretmeni yoktu.

Sameen'in ölmediğini gördük ama hayatta kalmasının bir amacı olmalı. Üzerinde deney yapma, beyin yıkama, işte ne bileyim çip-mip takarak yönetme gibi klişeleşmiş şeyler geliyor aklıma ki gördük kimyasal olarak da insanları izlemeyi düşünüyor Samaritan.

Her neyse Root ayrıldığına göre biraz durulacak ortalık, klasik görevler gelecek gibi. Araya da 1-2 ipucu sıkıştırırlar, sonlara doğru yine uçuşa geçer dizi.
 
Flash

Güzelim gorilla groddu bok etcekler yazık :/

Gotham

Maroni öleydi iyiydi.

Spn

14 yaşına dönüyorsunda ulan bi araştırıp 1 yıl önceki haline dönmeyi akıl edemiyorsun cahil dean.
 
Shamaless eski tadini vermiyor gibi. Umarim sezon boyle devam etmez.
Çocuklar ergenliğe girdi, Fiona kendini bozdu,Lip hayat mücadelesi ve ikilemleri derken o marjinalliğini kaybetti, İan zaten allah en büyük belayı ona verdi. Her sezon boka sarardı birşeyler ama yine o ''herşey güzel olacak'' umudunu kaybetmezdik. Pamuk ipliğiyle bağlılar her an koptu kopacaklar.
 
Buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle The Shield'e başlamıştım S05E05 teyim.
Ne bileyim sıktı sürekli aynı olaylar oluyor Mickey ve çetesi bir şey yapıp örtbas etmeye çalışıyor suç odağı azalıp polis ilişkilerine döndü ama sıkacağım kendimi bakalım neler gösterecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık