Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar güç göstermişken Dragon'unkini de gösterseydi de kurtulsaydık o dertten. :D

Birde şu dev dofun denizlerin kralı kim olacak konuşmasında ki tanınmayan arkadaş sanırım.

 
Son düzenleme:
Hanım abla spoilerı okurken kafamda canlandırdığım coolluğun yanına bile yaklaşamamış, resmini yeni gördüm. Ayrıca Lindbergh çok iyi tasarlanmış bir karakter gibi geldi bana her yönüyle. Karga abimizde ekibin karizmasını çeken eleman gibi, bakalım...
 
Şimdi sorun şu ben hiçbir zaman balon demedim lakin devrimci lideri Dragon yonkou seviyesi olsa baltigoyu vermezdi.Yani ne biliyim BB tüm kek adasına saldırsa BM tası tarağı toplayıp gider mi?Dragon bu saatten sonra max Amiral seviyesi min. Schi çıkar gibi geliyor.
Problem şu ki Dragon tüm adamlarıyla birlikte gezmiyor. Yani Yonkouların adamları yanlarında oluyor ama Dragon adamlarını milleti örgütlemek için dağınık vaziyette tutuyor kendi de saklanıyor. Şimdi BB tayfasını topladı geldi, öküz gibi 2 meyvesi var. Dragon yanında 1-2 işe yarar adamla BB + tüm tayfasını alabilir mi? Ki orada Roger olsa bile yonkou+ tüm tayfasını alamaz. Hadi savaştı diyelim hem kendi güç kaybeder hem de dünya hükumetinin bir düşmanını daha güçsüzleştirir. Adamın hedefi bu değil.

Devrimcilerin gücüne gelince, Yeteri kadar güçlü değiller bu net. Yeteri kadar güçlü olsalar zaten devrimi yaparlardı. Belki dünya hükumetinin içine sızmış birkaç adamları daha çıkar. 10 tane falan koramiral seviyesi adamları vardır. Belki 5 tane falan koramiralin bir iki tık üstü adam+ sabo var. Belki bir ihtimal sabo ayarı 1-2 kişi daha vardır. Benim tahminim bu yönde.
Ama adamların amacı düşünceyi değiştirmek olduğu için, doğrudan bir savaş olursa luffy'nin yardımı olmadan yenilirler. Burada da iki olasılık var, birincisi luffy KK olur ve son savaş devrim ordusu ile birlikte wg yıkıp kıtaları birleştirirler.

İkinci olasılık, will of D nin aktarımı yani Luffy daha KK olmamıştır. Dragon savaşır bu sırada luffy'nin haberi yoktur/ yetişemez, KK olup gelip dragon'un arzusunu yerine getirir.
 
Ben şahsen Sabo'yu güçsüz görmüyorum (bir kaç kişi buna vurgu yapmış.) Ama sadece Sabo ile olacak iş değil bu. Sabo aşağı yukarı yonkou ikinci komutanı seviyesi olsun . Devrimciler tayfa olarak bir Beyazsakal kadar olmalı bence yoksa çok güçsüz kalırlar. Tamam Sabo=Ace geri kalan Marco, Jozu, Teach, Vista bu seviye adamları da olmalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık