Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903: Beşinci İmparator

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 128 30.3%
  • İyi

    Kullanılan: 13 3.1%
  • Orta

    Kullanılan: 4 0.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 2 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 9 2.1%
  • Big News!

    Kullanılan: 267 63.1%

  • Kullanılan toplam oy
    423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek istediğim; eğer hissediyorsa peşlerine takılabilir mi? Vivre kartı gibi bir etkisi var mıdır?
Çünkü o zaman gelsin, Kaido vs Linlin vs Moriah'ın gölgelerini yutmuş G4 Luffy. :a:
Tam olarak hangi sayıdaydı hatırlamıyorum ama Pro ve Zeus, Napoleon'un sinyallerinden yerini tespit edip yanına gelmişlerdi. Koca Ana'nın Sunny'yi kovaladığı kısımlardı galiba. Yani peşlerine takılma gibi bir durumu var evet ama Oda bunu yaptırır mı orasını bilemiyorum.
 
Güzel yapmışlar.
Ek olarak Nami dehşet bir güç elde etti Zeus ile birlikte.
Zeusun ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Zeus, Nami'nin ellerinde Enel'den daha büyük bir güç haline gelebilir. Enel'in güncel halini bilmiyoruz ama bayağı kullanışlı ve yıkıcı bir güç bekliyorum Nami&Zeus birleşiminden.
 
Son düzenleme:
110 daki yorumları okudum madem Kaido en güçlü yaratık,Luffy yenecek diyonuz. Wevil ondan sonra gelecek dayak yiyecek bu şahıstan diyorsunuz,sondakika birşey olur Luffy döver diyonuz hayranım size. Wevilde niye değil o ünvan cahilimben açıklayın :)
 
Arc da kendini en çok geliştiren luffy ve nami oldu bence. Luffy en zayıf yönü olarak gördüğüm gözlem hakisini geliştirdi, nami ise Zeus'u alarak yıldırım gücünü artırdı. Sanjinin power up en sonda görmemiz biraz kötü oldu. Baskın kostümünü ailesinin yanında alsaydı ve kakao adasında kullanmak zorunda kalsaydı daha güzel ve anlamlı olacaktı. Artık wano arc ında mecbur bırakacak oda. Brook un ruhunun gücünü görmemiz güzel oldu. Belkide arc da kendini hiç geliştirmeyen chooperdı. En azından usopp gibi şansa silahlanma Hakisi açsaydı güzel olurdu. Geminin en zayıf üçlüsü olarak gözükenlerden birtek chooper kaldı bir power up almayan. Jınbe nin gelip gitmeside kötü oldu. Oda artık bir karar verse bu konuda. Ben luffy nin ödülünü de çok buluyorum ama bana sanjinin ödülü daha abartılı geldi. Arc boyunca birşey yapmadı yani pasta yapmak dışında. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yeni bölüm çıkana kadar bekliyeceğiz.
 
Su delioglanin son sayfadaki posterde okunaksiz bisiler yaziyo okuyabilen. Varmı. Rengarenk kısmını anladın sadece
 
Nami'nin Zeus'u alması bana garip gelmiyor. Luffy, zoro ve nami'yi kader(Oda :)) hep en ileriye götürecek zaten. Çok eskilerden beri belli.
"Luffy, Zoro ve Nami One Piece'in tetikleyicisi / çekirdeğidirler. Color Walk 1 (2001)
 
Hacılar merak etmeyin zeus istediği zaman şimşek falan atamayacak bunun bir sınırı olacak elbet.

Enel den daha tehlikeli olur gibi yorumlar okudum da hacılar sakin olun en fazla 3 kullanımlık olur zeus ondan sonra yoruldum der sopaya geri döner.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık